12. elokuuta 2016

PIKKUNEIDIN NUKKUMANURKKAUS


Aurinkoista perjantai-iltaa!

Täällä on illan työt omalta osaltani tehty ja viikonlopun valmistelut aloitettu. Uunissa on paistumassa pellillinen lihapullia ja toinen satsi odottaa vuoroaan. Seuraavaksi pitäisi katsella matkalaukkua ja tarpeita viikonlopun pikkureissulle. Otan pikkuneidin, sekä karvakuonot matkaani ja suuntaamme huomenna kyläilyreissulle isomummulaan. Nämä ovat niitä pieniä irtiottoja, jotka tulevat niin tarpeeseen.Kuvausinto on pysynyt korkealla, joten sain räpsittyä näkymiä neidin huoneen nukkumanurkkauksesta. Pieni linssilude halusi taas kuviin :) Lastenhuoneen järjestys on muuttunut alkukesän sisustuspuuskan ansiosta ja pitihän prinsessakatokselle vapauttaa ehjää seinätilaa huoneesta.
Näitä kuvia katsellessani mieleen juolahti jälleen uusia sisustusideoita, joita voisin tähän kohtaan toteuttaa.  Ideoita pulpahtelee tuon tuostakin. Välillä niin paljon, ettei isäntä meinaa perässä pysyä. Kaikista neronleimauksista sitä ei muista edes aina mainita. Onneksi rakas on jo tottunut ehtymättömään ideointiini ja haaveiluun :D Välillä on mukava oikein yhdessä ideoida mitä kaikkea kotiimme  ja pihamaalle voitaisiin tehdä. Niin tykkään!

Pikkuneiti on aivan ihastunut omaan huoneeseensa ja viihtyy siellä jo yksinkin leikkien. Helpottaa muuten arkea aika paljon. Toki yhdessäkin leikitään, luetaan kirjoja ja kootaan palapelejä.
Nyt lienee parempi jatkaa valmisteluja, sillä ajatuksissa on vielä pitää perheen yhteinen saunailta. Tekemistä riittää tälle iltaa.

Hyvää viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Todella suloisia kuvia <3 ihana nurkkaus :)

  Mukavaa reissu viikonloppua <3

  VastaaPoista
 2. Niin kauniit kuvat! Suloinen nurkkaus ja pikku touhuilija.

  VastaaPoista
 3. Mistä teidän pikkuneidin sänky on? Meillä pitäisi hankkia tulevalle isosiskolle(1,5v) uusi sänky kun todennäköisesti en heti uskalla ottaa tammivauvaa viereen nukkumaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sänky on Babystyle -liikkeestä: http://www.babystyle.fi/index.php/little-footprint-brooklyn-juniori-pinnasanky.html
   Tämä on kyllä monikäyttöinen sänky muunneltavuutensa ansioista :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)