29. heinäkuuta 2016

MAKUUHUONEEN KESÄ


Täällä on viime päivinä hypätty päivät työ- ja vähän omillakin asioilla. Välillä täytyy ehtiä käydä koko perheellä ruokakaupassa :D Yleensä se tapahtuu noin kerran viikossa. Ehdittiinpä jopa kaiken maailman laakereiden, venttiilin ja putkien hakureissulla katsella myös leikkimökkejä. Viime talvenahan ei kertakaikkiaan isäntä ehtinyt mökkiä tehdä. Vaan olipa kiva nyt käydä hakemassa inspistä ensi kevään projektia varten!  Illat ovat menneet sujuvasti lehmiä lypsäessä, joten näitä makuuhuoneen kuvia en ole ehtinyt aiemmin jakaa. Käydään siis itse asiaan!
Meidän makkari on kokenut pienen muutoksen tuossa alkukesästä. Yöpöytinä toimineet jakkarat saivat lähtöpassit ja iki-ihana vanha komuutti pääsi takaisin paraatipaikalleen. Tämä näkymä nimittäin näkyy keittiöön, olohuoneeseen ja aina arkieteiseen asti kun huoneen ovi on auki. Kesää olen tehnyt tänne hillitysti kukkasin, petaus on keventynyt ja sängyn päätynä toimiva ikkuna on kuin vaihtuva taulu. Vehreä maisema takaa kesäisen tunnelman! Syksyn tullen pihlajien kaunis ruska tuo syystunnelmaa ja talvella käppyräisille oksille kertyy kauniisti lunta. Täydellinen "taulu" siis :)


Tiikeritaulukin jaksaa ihastuttaa, eikä ensin kammoamani telkkarikaan ole tuntunut ollenkaan pahalta. Päinvastoin. Se tuo muhkean sängyn kanssa hotellimaista tunnelmaa. Harvoin töllötintä tosin katsotaan. Milloin lie ollut viimeksi päällä. Ehkä alkuraskauden pahimpina väsypäivinä.


En ole kokenut tarvetta suuremmille muutoksille vuodenaikojen mukaan, enkä kaipaa mitään mullistuksia saatika uusia hankintoja tänne. Juuri nyt on hyvä näin.


Mukavaa ja toivottavasti auringon täyteistä viikonloppua!


6 kommenttia:

 1. Ihana ja hempeä tunne makkarissa <3 yöpöytä on valloittava :)

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Yöpöytä jaksaa ihastuttaa :)
   Ihanaa viikonloppua!

   Poista
 2. Niin kaunis makuuhuone. Ihana tunnelma. <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)