9. toukokuuta 2016

TÄSTÄ SE ALKAANyt se tapahtuu! Tätä olen odottanut pitkään. Puiden lehdet ovat hiirenkorvilla, ensimmäiset kukat kukkivat ja nurmi alkaa vihertää.  Meidän pihalla kukintakauden aloittavat krookukset. Vanha etupihan penkki on yksi murheenkryyni, mutta voi mitä ihastuksia se tarjoaa keväästä aina pitkälle kesään. Voihan sille kaikelle sammaleelle ja juolavehnälle sulkea silmänsä, jos seasta pilkottaa kauniita helmiä! Voihan? Ainakin tilapäisesti. Meidän tilapäinen on kestänyt nyt jo pari vuotta. Joku toimeliaampi tarhuri olisi varmaankin jo saattanut penkin uuteen loistoon :D No mutta kypsytellään ajatusta. Olenhan sentään aloittanut "uudistuksen" kantamalla jo suurimman osan reunuskivistä parempaan talteen.
Pihamme vanhan "kukkakannan" ihastelun lisäksi on tänä vuonna ollut tarjolla myös uusia elämyksiä. Se tunne kun on istuttanut elämänsä ensimmäiset kukat penkkiin ja ne sieltä talven jälkeen nousevat hengissä ylös! Jes! Mä tein sen! Paraatipenkin uusista pioneista näkyy jo yksi pienen pieni punainen piippa. Tulppaanit kasvattavat varttaan vikkelästi ja aikovat kai ihan oikeasti kukkia!

Voi mitä onnistumisen elämyksiä tämä puutarhaharrastus tarjoakaan siihen hurahtaneille. Kai sitä toden totta on vähän höpsähtänyt, kun pihakierros täytyy tehdä pari kertaa päivässä, jottei varmasti mikään vaihe jää huomaamatta.


Aurinkoista alkanutta viikkoa!12 kommenttia:

 1. Upea tuo tumma kate!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Olen kyllä tykännyt sitä käyttää!

   Poista
 2. Aivan ihanaa, että vihdoinkin kevät tai no oikeastaan kesä on täällä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Meillä ollaan vielä aika keväisissä ilmoissa täällä pohjoisessa :) Varjossa kylmä ja auringossa lämmin.

   Poista
 3. Eikö olekkin mahtava tunne kun itse istutettu kasvaa pitkän talven jälkeen.
  Tuuppas käymään Aurinkokujalla ja osallistu arvontaan.
  Hyvää alkanutta viikkoa.

  VastaaPoista
 4. Kaunista <3 Ihanat krookukset. Täytyy itsekin muistaa syksyllä laittaa uusia krookuksia sillä minun vanhat eivät tänä keväänä noussut ollenkaan. Aurinkoista päivää sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Minunkin pitäisi lisätä näitä!

   Poista
 5. Upeita kuvia <3 kevät on niin upeaa aikaa :)

  VastaaPoista
 6. Upeita kuvia! Tumma kate nostaa kukkien väriloiston mahtavasti esille :) Tulppaanien kukkimista odotellaan malttamattomana täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tumma kate on kyllä suosikkini :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)