22. toukokuuta 2016

LIITUTAULULLA


Täällä on iskenyt kunnon sisustusinspis. Ideoita riittää ja mikä parasta, suurin osa tarvittavista jutuista löytyy omista nurkista! Aloitin rymsteerauksen pikkuneidin huoneesta, joka onkin jo jonkun aikaa taas kaivannut pientä päivitystä. Tänään ajattelin esitellä ensimmäisen pienen valmistuneen muutoksen.
Neiti sai aiemmin tänä vuonna isomummulta vanhan liitutaulun liituineen. Ensin se toimi tavalliseen tapaan piirustusalustana. Idean iskiessä päätin kuitenkin tehdä siitä taulun vahaan pikkunaulakkoon. Vaihtelu virkistää! 
Olen joskus aiemminkin maininnut, että tekstitaulut eivät tunnu niinkään omalta jutulta. Olen kuitenkin itse tehnyt keittiöön yhden ja napero sai nyt omansa. Mielestäni vanhaan liitutauluun raapustettuna monissa julisteissa nähty lausahdus 'I love you to the moon and back' sopii neidin valtakuntaan paremmin kuin hyvin.
Rustiikkinen maalaistyyli on alkanut jälleen saamaan voimakkaammin sijaa kodistamme.  Se nyt vain on meidän juttu. Vanhat esineet ovat viehättäneet minua aina! Ihanaa kun omassa kodissa voi leikitellä tyyleillä ja tehdä pieniä muutoksia milloin mihinkin suuntaan :)

Tänään  olisi tarkoitus jatkaa näitä pieniä projekteja eteen päin. Ihana laittaa kotia ja pihaa kesäkuntoon!


Leppoisaa sunnuntaita!14 kommenttia:

 1. Kaunis taulu! Ja toi on niin totta, että omassa kodissa saa nimenomaan leikitellä eri tyyleillä :) Se on mun mielestä just se, mikä tekee jokaisesta kodista asukkaidensa näköisiä <3

  VastaaPoista
 2. Tuo on ihana <3 vanhat esineet on niin nostalgisia :) täällä tykätään kovasti :)

  Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niin ovat!
   Kivaa päivää!

   Poista
 3. Ooh, mä muistan ton liitupurkin. Joskus itselläni ollut niitä :))

  VastaaPoista
 4. Ihana taulu ja muutenkin soma huone!

  VastaaPoista
 5. Kaunis huone ja taulu <3 Ihanasti vanhanajan tunnelmaa. Liidut ovat näköjään peräisin omasta kotikaupungistani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Vanhanajan tunnelma kyllä viehättää erityisesti juuri nyt :) Hauska sattuma!

   Poista

Kiitos kommentista! :)