7. helmikuuta 2016

LASKIAISPULLAT MARIANNEVAAHDOLLA



Kivaa laskiaissunnuntaita!

Me ollaan ulkoiltu koko aamupäivä ja sen päälle maistui neidillekin ruoka ja päiväunet hyvin. Laskiaispullien kanssa otin varaslähdön perjantaina kun tein testikappaleet.






Pullat leivoin naperon kanssa aiemmin tällä viikolla. Väliin päätyi tällä kertaa itse tehtyä mansikka-raparperihilloa ja mariannevaahtoa. Kaadoin kermavaahdon sekaan joululta ylijääneet mariannerouheet. Ihana makuyhdistelmä hillon kanssa! Toimi kivasti. Samoja makuja olen käyttänyt täytekakuissa.






Kannet leikkasin piparkakkumuotilla tähden mallisiksi. Vähän jäi harmittamaan kun unohdin ostaa tomusokeria viimeistelyyn, mutta hyvin pärjättiin ilmankin.






Pikkuneiti oli kovin ihmeissään laskiaispullasta. Leikkasin hänelle oman palan ja sitä tuijotettiin pitkään. Selvästi hän pähkäili miten tuollaista syödään. Hauskat kuvat sain ikuistettua lapsen ensimmäisestä laskiaspullan syönnistä :D






Kohta laitankin kaffet tippumaan ja kokoan uudet pullat herkuteltavaksi. Nam nam! Jospa tässä innostuisi ennen pimeää vielä toisenkin kerran ulkoilemaan. Vesi tippasee räystäiltä ja linnut laulavat. Kevään tuntua ilmassa!

12 kommenttia:

  1. Kauniit kuvat ja liikuttavaa ensikertalaisen ihmettelyä <3

    VastaaPoista
  2. Hienot pullat ja ihanan suloinen pikkuneiti <3 Kiva idea tuo mariannerouhe, täytyy joskus kokeilla. Täällä niin harmaata ja loskaista, mutta ihan kiva ulkoilukeli kuitenkin. Mukavaa päivänjatkoa <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos <3 Mariannerouhe antaa kyllä kivaa makua!
      Meilläkin keli on muuttunut jo.

      Poista
  3. Hauska ja nami idea! Täällä vain ihan pertsapullia ja vielä pirkka-pulliin tehtynä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laskiaispulla on aina laskiaspulla :D Hyvää monella tavalla tehtynä! Meilläkin on ollut pirkkapullat joskus käytössä :)

      Poista
  4. Loistoidea tuo marianne rouhe :) täytyykin laittaa kun illalla teen pullat niin joukkoon :) hyvää varmasti :)

    Suloinen pikkuneiti <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvää oli! Itse tykkäsin oikeastaan enemmän näin, joten varmasti tulee ensivuonnakin laitettua rouhetta sekaan ja lisäksi tomusokeria päälle :)

      Poista
  5. Namsn! Ja ihana idea tuo tähden muotoinen kansi :)!Sinä se kyllä keksit <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvvää oli :) Vain tomusokeria olisin kaivannut päälle.

      Poista

Kiitos kommentista! :)