13. helmikuuta 2016

LAAJAKULMAKUVA OLOHUONEESTA


Nyt hypätään epämukavuusalueelleni ja lujaa. Yritän aina aika ajoin haastaa itseäni ottamaan laajempia kuvia kotoa. Parempia kokonaiskuvia on nimittäin välillä toivottu ja onhan se kiva itsellekin saada välillä taltioitua missä mennään rempassa ja sisustuksessa.


Olohuoneessa on maalattu ennen muuttoa seinät ja viime talvena maalattiin kaato. Siinäpä ne pienet pintaremontit tämän huoneen osalta. Lattian vaihto ja listojen uusiminen päätettiin jättää ensi talveen, sillä maatilan kevättyöt lähestyvät hurjaa vauhtia ja meidän kaikki muut kotiprojektitkin ovat vielä pahasti kesken. Valitun lattian voit käydä kurkkaamassa tästä: Pintaremontti // Lattian valinta


Lattian vaihdon yhteydessä on ajateltu tasoittaa seinät, jolloin nuo harmittavat vanhojen levytyksien raot saadaan vihdoin piiloon. Seinien tasoitusta kokeiltiin jo arkieteisessä ja tulos on ihana! Kyllähän siitä hommasta pölyä lähtee, joten se todellakin edellyttää kaikkien huonekalujen ja tekstiilien pois kantamista. Ei mikään pieni juttu siis, mutta hyvin tehtävissä lattian vaihdon yhteydessä.


Tälle talvelle olisi tarkoitus vielä vaihtaa kattovalaisin, joka nyt ei näissä kuvissa näy. Katossa on vielä ikivanha loisteputkivalaisin, joka vie sähköäkin ihan järkyttävän paljon. Luvassa on siis kotoisampi valaisinratkaisu, joka luo hyvän yleisvalaistuksen ja viihtyisyyttä.


Hamaan tulevaisuuteen jää vielä katon panelointi. Sisustusprojektejakin tässä huoneessa riittää, sillä televisionurkkaukselle ei ole tehty vielä mitään. Siinä on talon mukana tullut vanha mötikkä. Ikkunoiden edessä sijaitseva lukupöytä taasen odottaa uutta kuultovalkoista pintaa. Projektia riittää! Ja tässähän oli vasta yhden huoneen lista :DJos sinua kiinnostaa meidän olkkarin aiemmat ennen / jälkeen kuvat, voit kurkata ne tästä: Olohuone ennen ja nyt


Mukavaa viikonloppua!22 kommenttia:

 1. Kaunista <3 ja tuo onkin yksi haaste ottaa laajempia kuvia täälläkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pitäisi vain rohkaistua ja useammin ottaa laajeampia otoksia ykstiyiskohtien sekaan :)

   Poista
 2. Kaunista ja valoisaa! Vaikka tuota listaa tuntuu olevan, niin ihan hyvä näinkin jo nyt. Pikkuhiljaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllähän tähän alkaa jo olla ihan tyytyväinen :) Sitä osaa näille tekemättömille jutuille sulkea silmänsä aika hyvin :D

   Poista
 3. Ihanalta näyttää! Tosi kauniita sävyjä ja rauhallinen tunnelma.

  VastaaPoista
 4. Todella ihana ja rauhallinen tunnelma.<3

  VastaaPoista
 5. Kaunis rauhallinen tunnelma!

  VastaaPoista
 6. Ihana olohuone! Mekin just tilattiin tolanen Hee Hayn tuoli :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Hee on kyllä aivan ihana. Ilmava ja juuri sopiva :)

   Poista
 7. Kaunis ja valoisa olohuone <3 ja tuo upea vitriini ihastuttaa minua aina yhtä paljon <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis <3 Vitriini on kyllä tosiaan suuri sisustusunelmani, joka toteutettiin reipas vuosi sitten <3 Sopii mielestäni hyvin tänne maalaismijööseen, mutta ei ole liian krumeluuri :)

   Poista
 8. Aivan ihania kuvia ja kiva nähdä näitä laajempiakin kuvia! Iso peukku <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva kuulla palautetta! Taidan nyt potkia itseäni eteen päin ja esitellä jatkossakin vaihtelun vuoksi myös laajempia kuvia. Eihän siitä sisustelusta muuten kunnon käsitystä saa :)

   Poista
 9. Ihan mahtavan ihana olohuoneen värimaailma, rauhallisen neutraali olematta tylsä :) Todella kaunista! Löysin muuten vasta tänään blogiisi ja täytyykin käydä lisäämässä blogisi lukulistaani, niin kivalta se vaikuttaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kauniista sanoista <3 Tavoitteenani onkin pitää kiinni melko neutraalista ilmeestä ja koittaa silti luoda persoonallisuutta pienillä asioilla. Tyylipuhdas sisustaminen ei ole mun juttu :D Lämpimästi tervetuloa mukaan seuraamaan!

   Poista
 10. Kivan näköistä! Mistä tuo matto on hankittu? :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)