2. helmikuuta 2016

HEI HEI TAMMIKUU!
Tammikuu toi tullessaan kovat pakkaset. Ulkoilut jäivät lyhyeksi ja siksipä helmikuu ja lauhemmat ilmat ovat varsin tervetulleita. Lomalla ulkoiltiin kaikkien sisäpäivienkin edestä. Oltiin pulkkamäessä ja lasketeltiin. Vapaa tuli varsin tarpeeseen ja olo oli reissun jälkeen virkeä. Taas jaksaa ahkeroida kotona :)


Akut on siis jälleen ladattu. Onneksi, sillä tämän viikon saan pakertaa töissä lapsen kanssa. Minun piti jo eilen palailla blogin pariin, mutta iltapäivä meni kyllä täysin asennoituessa tuleviin päiviin. Töihin pääseminen tuo sen kaivatun tauon kotitöistä ja hetken, jolloin saan olla muutakin kuin äiti. Älkää ymmärtäkö väärin. Äitiys on yksi parhaista asioista elämässäni, mutta uskon jokaisen tarvitsevan elämäänsä muunkinlaista sisältöä kuin vanhemmuutta. Oli se sitten lenkki itsekseen tai kampaajakäynti ilman naperoa.


Tauon jälkeen jaksaa taas aivan eri tavalla olla l ä s n ä  lapselleen. Minä olen saanut kaipaamani tauon töissä lapsen ollessa hoitajan kanssa. Muita mahdollisuuksia omaan aikaan ilman lasta ei sitten pahemmin olekkaan. Meidän työssä kun ei ole edes niitä viikonloppuja, jolloin molemmat vanhemmat voisivat jakaa vastuun tasaisemmin. Bloggaminenkin tapahtuu yleensä samalla lapsen perään katsoen. Elämä on kuitenkin täynnä valintoja ja minä olen valinnut tämän, enkä vaihtaisi muuhun. Eiköhän me saada oikealla asenteella aivan mukava viikkoa aikaiseksi! :) Tuleepahan pikkuneidinkin viikkoihin vähän vaihtelua.


Tuokoon helmikuu mukanaan paljon paljon ihania ulkoilukelejä! Lenkkeilystä saa hyvää oloa ja virtaa, eikä rattaatkaan paljoa menoa hidasta. Onpa haaveissa myös yksi pilkkireissukin ihan koko perheellä!Ihanaa ja toivottavasti aurinkoista helmikuuta!

14 kommenttia:

 1. Ihania kuvia, hauska tuo missä näkyi vaan sessun korva.
  Siis todellakin jokainen vanhempi tarvii joskus omaa aikaa ja hengähdystauon lapsistaan vaikka ne kuinka olisivatkin ihania ja rakkaita. Itsekkyyskin on toisinaan tärkeää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Terve itsekkyys on todellakin tärkeää. Itse olin tällä viikolla itsekäs ja päätin, että raahaudume neidin kanssa navettaan vain jos siltä tuntuu. Muille jää vähän enemmän töitä, mutta eipä sitä naperon kanssa saa normaalisti tehtyä muutenkaan.

   Poista
 2. Breikki tekee todella hyvää, vanhemmalle sekä lapselle! <3 <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee! Ja todellakin. Myös lapsi tarvitsee välillä muutakin kuin oman äidin :) Onhan sitä elämässä hyvä olla useita turvallisia aikuisia ja muutakin virikettä.

   Poista
 3. Näin on. Jokainen vanhempi tarvitsee ajoittain pienen hengähdystauon. Sitä jaksaa sitten taas jo ihan toisella tavalla lapsen kanssa ja pyörittää sitä arkea. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei varmaan kukaan jaksa ilman pienintäkään taukoa. Tai ainakaan sitä ei ole kovin virkeä, jos kaikki vastuu on tauotta päällä. Onneksi näitä pieniä mahdollisuuksia löytyy :)

   Poista
 4. En kestä. HarmaaHapsi on niin ♡♡♡

  VastaaPoista
 5. Ompa ihania ja veikeitä kuvia :):)

  Mukavaa helmikuuta <3

  VastaaPoista
 6. Ihania kuvia.<3
  Hengähdystauot ovat todellakin tarpeeseen ja jokainen tarvitsee niitä. :) Minulla se oli juuri kampaamoreissu ihan yksin tänään miehen ollessa vapaalla. :D Ihan parasta ja kun se kampaaja vielä tajus olla niin ihana, että hieroi mun päätä vaikka kuinka kauan, kun pesi hiuksiani. :D Mää melkein nukahdin siihen. :P Että sai taas virtaa arkeen!
  Pirteää viikkoa sinulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana breikki ollut sinulla <3 Päätin tässä itsekin, että järjestän ensi kuulle itselleni kampaamoreissun! Edelleiestä on aivan liian pitkä aika.
   Kiitos samoin <3

   Poista
 7. Nimenomaan, minäkin uskon että ihan jokainen kaipaa myös sen oman hetken, ainakin minä kaipaan välillä omaa aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin kaipaan. Oikeastaan tarvin sen pienen hetken päivittäin. Meillä se onnistuu niin, että mies nukuttaa lasta illalla. Saan tehdä rauhassa omat iltatoimet. Se on ihanaa!

   Poista

Kiitos kommentista! :)