13. tammikuuta 2016

PAKKASPÄIVÄN PUUHIA

Kunnon paukkupakkasilla parasta puuhaa on siivoaminen! Ihan oikeasti. Kun mittari painuu liki -30 asteeseen, on hyvä hetki viedä koko kodin tekstiilit tuulettumaan ulos. Se on kyllä vaivan väärti, sillä raikkaat tekstiilit tuoksuvat ihanalta!


Meillä ei pahemmin lenkkeillä todella kovilla pakkasilla, joten aikaa jää mukavasti enemmän kaikenlaisille kotiaskareille. En missään nimessä voi väittää olevani mikään himosiivoaja saatika nauti varsinaisesti imurin kanssa heilumisesta, mutta kyllä puhtaan kodin tuoksu on palkitseva. 

Pikkuapurikin tarkeni ulkona sen verran, että muutamaa mattoa vähän tomuutti. Voi sitä 1,5-vuotiaan riemua pienistä asioista <3 Meillä aikuisilla olisi kyllä opittavaa näiltä pieniltä! Hetkessä elämisen tärkeyttä koitankin muistuttaa itselleni melkein joka päivä. Arkisistakin asioista voi löytää ihanuutta ja iloa, jos vain avaa mielensä ympärillä oleville kauniille ja ilahduttaville asioille.


Ihania pakkaspäiviä ja ilon hetkiä arkeen!
14 kommenttia:

 1. Täällä on ollut vähän samanlaisia pakkaspuuhia. Oli kyllä ihana viedä petivaatteet ulos!!! Pienelle lenkille uskalsin ihan kovimpienkin pakkasten aikaan, mutta sen jälkeen oli jotenkin vielä mukavampi hautautua vilttiin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minäkin koirien kanssa raahaudun joka kelillä ulos, mutta eivät nekään kauas tarkene mennä kun mittari näyttää -30 astetta :D Saas nähdä saadanko viikonloppuna taas yhtä kovia pakkasia. Ainakin on luvattu :)

   Poista
 2. Itse nautin todella paljon siivoamisesta. Se on oma henkireikäni. Juuri eilen oli meillä taas siivouspäivä. Tänään otin urakaksi vielä pestä sohvan ja nojatuolin päälliset sekä myös tyynyn päälliset. Nyt ne on puhtaat ja jo paikoillaan, oi miten nautinkaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä minäkin joistain jutuista nautin siivoamisessa, mutta en ehkä aivan yhtä paljon :D Meillä kuivaa tosi hitaasti pyykit jos ei lämmitä saunaa. Kuivausrumpuakaan ei ole. Saisi kyllä olla, jotta voisi pestä enemmän pyykkiä päviässä :D Ei meinaan saman päivän aikana saa mitään kuivaksi.

   Poista
 3. Hetkessä elämisen taito on täälläkin työnalla. Viime vuonna sitä aloitin jo,nyt vielä suuremmin siihen tarkoitus panostaa :)

  Siivous on rentouttavaakin ja se lopputulos tottavie :):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lopputulos ainakin on mukava ja kyllä järjestely ja luutun heilumattinen on aivan mukavaa puuhaa :)

   Poista
 4. Puhdas tuoksu on kyllä ihana. Mekin on täällä petivaatteita tuuletettu, miten mukava onkaan sen jälkeen mennä nukkumaan. Kuvasi ovat jälleen kerran upeita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! :) Tuuletetut petivaatteet ja puhtaat lakanat ovat parhautta.
   Kiitos paljon <3

   Poista
 5. Mä kanssa laitoin viime viikolla kaikki mahdolliset partsille tuulettumaan! Ihanan raikkaita sen jälkeen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on kyllä sen jälkeen niin hyvä!

   Poista
 6. Pakkasella todellakin kantsii kantaa petikamppeet ulos. Illalla on ihana kömpiä raikkaisiin makauksiin.

  VastaaPoista
 7. Joo kyllä! Samaa puuhailin viime viikolla :) Kaunis blogi sinulla!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)