11. joulukuuta 2015

PÖYDÄN SUURI MUUTOS

Heippa!


Täällä minä ihastelen keittiössä. Totuttelen uuteen näkymään ja jälleen kerran ihmettelen, miten aluksi niin pieneltä vaikkuttaneilla muutoksilla onkin loppujen lopuksi valtava vaikutus. On siitä jo jokunen viikko kun purimme pikkuneidin kanssa keittiön pöydän osiin ja kannoin olohuoneen lukupöydän keittiöön. Joku onkin saattanut kuvista huomata tilapäisen ratkaisumme.


Odotus on nyt kuitenkin palkittu ja sain hieman etukäteen joululahjan isännältä. Hän hioi ruokapöytämme puupinnalle, petsasi sen kuultovalkeaksi, viimeistelyksi lakkasi ja lopulta kokosi ja tuki pöydän alta. Ennen muutosta kansi ei jatkettuna jaksanut pysyä suorassa, vaan notkotti. 


Nyt tummanruskean vinksallaan olevan pöydän tilalla on unelmieni ruokapöytä <3 Taas on yksi askel otettu kohti valmiimpaa keittiötä. Tuolit ovat vielä maalaamatta, mutta sitä ei kyllä enää ehdi ennen joulua tekemään. Näillä mennään toistaiseksi. Edelleen siis jonkinlaisessa välivaiheessa ollaan :)Mukavaa viikonloppua!24 kommenttia:

 1. Onpa todella kivan näköinen pöytä! Onnistunut muutos! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olen kyllä ihan fiiliksissä tästä! :) On tätä muutosta odotettukin melkein niin kauan kun pöytä on meillä ollut :D

   Poista
 2. Voi kuinka kaunis tuo pöytä!! <3 Itsekin haaveilen samaisesta projektista, toinen vaihtoehto olisi uusi, kunnon lankkupöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Uusi pöytä olisi ollut nopeampi ratkaisu ja lankkupöydät ovat kyllä aivan ihania! Itse pidän tästä meidän pöydän mallista tosi paljon, joten en halunnut lähteä vaihtamaan :)

   Poista
 3. Vau! Upea pöytä! <3 Meillä vaihtui viime viikolla ruokapöytä valkoiseen lankkupöytään ja tykkään kyllä hirmuisesti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Oi ihanaa! Lankkupöydät ovat upeita!!

   Poista
 4. Siitä tuli todella kaunis ja nämä kuvat ovat aivan ihania <3 Meilläkin on ollut jo muutaman vuoden mangopuusta valmistettu valkoinen lankkupöytä josta tykkään älyttömästi. Se on siitä hyvä jos tarvitsee voi sen maalata aina uudelleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Minäkin pidän lankkupöydistä! Ihania! Tämä meidän pöytä on koivua. Saa myös maalattua / käsiteltyä tarpeen tullen uudestaan :) Massiivipuukalusteet ovat senkin takia suosikkejani!

   Poista
 5. Aivan mieletöntä, olet saanut kyllä ihastuttavan pöydän <3 näyttää todella kauniille ja kuvasi... <3

  Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Olen kyllä aivan innoissani pöydästä edelleen :)
   Samoin! <3

   Poista
 6. Hieno tuli pöydästä! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Todella upea pöytä <3 Ihanaa iltaa teille <3

  VastaaPoista
 8. Oi, teillä näyttää seesteisen kauniilta.

  VastaaPoista
 9. Todella hieno pöytä <3 Ihana jouluinen tunnelma keittiössänne myös, kauniit punaiset yksityiskohdat. Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Pienesti punaista oli pakko saada :)
   Samoin <3

   Poista
 10. Todella hieno ja kauniit kuvat <3 Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 11. Näyttää niin kauniilta ♥︎

  VastaaPoista
 12. Välivaiheesta huolimatta tosi kauniin näköistä! Ihania ja tunnelmallisia kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jutta! Kyllä omakin silmä tykkää keskeneräisyydestä viis :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)