3. joulukuuta 2015

PINTAREMONTTI // LAATAN VALINTALumista torstaita täältä meiltä!


Melkoisen sankka lumipyry olikin tänään ja nyt päivän hämärtyessä alkaa pakastua. Liukkaat kelit tiedossa! Töistä tullessani otin heti lattioiden mallipalat esiin, sillä huomenna ne olisi tarkoitus jo palauttaa. Minne nämä päivät karkaavat? Hieman valottomat valokuvausolosuhteet sattuivat, mutta minkäs teet. Onneksi kuitenkin muistin ottaa nämä kuvat.


Instagramissa esittelinkin jo monta viikkoa sitten ensimmäistä valintaamme. Vapailla menimme hakemaan mallipalaa ja saimme tietää, ettei kyseistä laattaa ole riittävästi saatavilla meidän tarpeisiin. Niinpä tietenkin! Kyseessä oli suhteellisen pieni laatta ja onni onnetomuudessa sitä emme saaneetkaan. Tämä lopulta valittu laatta nimittäin voittaa mennen tullen ensimmäisen vaihtoehdon. Koko on reilu, 30x60cm ja ulkonäkö muistuttaa kiveä.Yhden laatan kanssa mielikuvaa kokonaisuudesta voi olla vaikea saada, mutta saa tästä vähän osviittaa.Laatat tullaan laittamaan tiililadontaan, enkä malta odottaa, että pääsen katselemaan lopputulosta. Nyt tässä olisi kuitenkin joulu ja vuoden vaihde edessä ennen toteutusta. Onneksi tekemistä riittää joulujuttujen parissa. Aika kuluu varmasti siivillä :)


Aiemmin jakamani inspiskuvat eteisten remppaan ja sisustukseen löydät täältä: Syksyn sisustussuunnittelua4 kommenttia:

 1. Oikein kauniin näköinen :) Innolla odotan lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Niin minäkin! Laatat laitettiin tilaukseen, joten sitten vain odotellaan.

   Poista
 2. Tuo laatta on älyttömän kaunis :)
  Meilläkin on eteisessä tuollaista leveää laattaa ja ollaan todettu se täydelliseksi valinnaksi. Hiekka jää laatoille eikä tule laminaatille :) Jään innolla myös odottamaan lopputulosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kiva kuulla! Laatat laitettiin tilaukseen, joten nyt odotellaan pari viikkoa.

   Poista

Kiitos kommentista! :)