3. marraskuuta 2015

TOTEUTUNUT HAAVE


Täällä minä sitä nyt hypistelen! Eihän tässä ole mennyt haaveillessa kuin 10 vuotta! Syksyn tullen päätin, että nyt on aika toteuttaa yksi henkilökohtainen haave. Niin paljon on elämässä ehtinyt tapahtua, hienoja hetkiä ja saavutuksia harrastuksissa, perhe-elämässä ja työrintamalla. Tuntui, että ehkä minä olen ansainnut palkinnon. Minulta minulle. Kuulostaa hassulta :D Ehkä itsekkäältäkin, mutta kai sitä joskus saa itseäänkin taputtaa olalle? Hyvä minä, sellaisella terveellä tavalla.


Uusi kamerarunko on siis toiveideni täyttymys! Canon EOS 6D. Suoraan hyppäys ensijärkkäristä täysikennoiseen. Toivotaan, että valokuvausharrastukseni saa nyt entistä enemmän tulta alleen ja pystyn entistä paremmin luomaan näköisiäni kuvia. Pelkkä runko ei kuitenkaan riittänyt, sillä vanha yleisobjektiivi ei sovi tähän uuteen runkoon. Niinpä lisäksi hankin myös Canon EF 24-105mm f/4 L IS USM  zoomobjektiivin uudeksi jokapaikan höyläksi. Tällä kombolla pitäisi pärjätä niin sisustus- kuin reissukuvailussakin.


50mm ei ole sekään minnekään unohtunut. Se on edelleen suosikkini ja sekin on kuin eri kakkula uuden rungon kanssa. Nämäkin testikuvat otin tällä kiinteäpolttovälisellä ja varmasti se tuleekin olemaan pääasiassa käytössä. Jatkossa toivottavasti blogissa on siis entistä parempilaatuisia kuvia.


Näiden mahtavien kamerauutisten myötä toivottelen ihanaa iltaa <324 kommenttia:

 1. Upeat kuvat <3 Samaa pakettia olen tainnut minäkin katsella, olisi nimittäin nyt vielä tarjouksessakin :D Mulla tosin runkoja on jo parikin, mutta kyllä se uusi 6D kelpais vielä kaveriksi näille muille :D

  Loistava valinta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna <3 :) Minun aiempi runko kaipasi jo kovastikin päivitystä, joten 6D oli enemmän kuin tervetullut :)

   Poista
 2. Kauniit ja valoisat kuvat :) ❤️

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia ja onnea uudesta kamerasta <3

  VastaaPoista
 4. Kyllä sitä pitää itseään välillä hemmotella, teit aivan oikein. :)
  Aivan upeat kuvat uudella kameralla.
  Kyllä itselläkin on haaveissa hankkia täyskennokamera joku päivä. Olin tässä syksyllä Helsingissä sisustusvalokuvauskurssilla ja pääsin silloin ihanan Krista Keltasen mahtavaan oppiin ja tutustumaan näihin kennokameroihin. Vakuutuin niistä laitteista niin täysin, että sellainen on vaan pakko saada.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mirella!
   Aivan mahtavalta kuulostaa tuo käymäsi kurssi! Vau :)
   Kyllä täysikennoisella kuvaaminen tuntuu aivan erinlaiselta. En kyllä vaihtaisi enää croppikennoiseen kun tämän makuun pääsin :)

   Poista
 5. Oooh! Mäki sorruin ostokseen, sun postaus uudesta objektiivista ja rajalan alennukset oli "vika tikki"! :D Eka kiintee linssi siis ollu muutaman päivän hyppysissä. Runkoa en uskalla edes haaveilla hetkeen. Kauniit kuvat taas!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau! Kiinteä linssi on vain jotain niin parasta! Kun piti valita kumpi eka, kiinteä kakkula vai uusi kamera, niin kyllä se linssiin kallistui. Jälki on niin ihanaa! Nyt mua vaan himottaa hankkia lisää kiinteitä :D Pitäähän sitä jäädä haaveiltavaa tulevaisuuteenkin :)
   Kiitos Jonna! :)

   Poista
 6. Upeita kuvia! Mulla samainen haaveissa mutta ei raski vielä hankkia. Oispa ihan huikeaa jos sais joskus itsekin haaveensa toteutumaan :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Saikku! Toivottavasti saat haaveesi toteutettua!
   On tämä kyllä näin ensivaikutelmalta ihana kamera :)

   Poista
 7. Oih mitä kuvia! Kyllä vaan kelpaa nyt kuvailla :)
  Hyvä ostos todella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä todella kelpaa :) Hetki menee, että tottuu uusia välineitä käyttämään.

   Poista
 8. Onnea uudesta kamerasta <3 hieno ja hyvä valinta :)
  Kauniita kuvia ihaillaan innolla jatkossakin <3

  VastaaPoista
 9. Upeita tuotoksia uudella hankinnalla. Kyllä itseään onkin aina välillä syytä palkita. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari! Kyllä kai se niin on :D

   Poista
 10. Ihania kuvia olet ottanut! Itsellä myös uuden kamerakaluston hommaaminen edessä, mutta voi kun se tuntuu niin monimutkaiselta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! :)
   Yksinkertaista uuden kameran hankkiminen ei ollut. Melkoisen vertailun tein ennen lopullista päätöstä.

   Poista
 11. Aivan ihanaa ja kiva, että hemmottelet itseäsi! Noin sitä pitää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Kyllä sitä joskus täytyy :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)