5. marraskuuta 2015

TORSTAIKUKKASET


Torstai on tunnelmaa täynnä! Ainakin tänään. Pitkästä aikaa keittiön pöydällä on tuoreita kukkia. Ihanaa! Katselen aina sillä silmällä kaupan kukkavalikoimaa, tai niitä muutamaa kimppua mitä milloinkin löytyy. Tällä kertaa löysin niin ihania ruusuja, että vihdoin sain kukkia kotiin.


Vähän siistimistä, kukkaset maljakkoon, kynttilät palamaan ja pieni torstaitunnelmointi voi alkaa. Hetki omistettuna kahvikupposelle ja muutamalle palalle herkullista karamelli-merisuola suklaata <3 Arjen luksusta ja latautumista. Kyllä jaksaa taas illalla suunnata pikkuneidin kanssa harrastusten pariin! Meillä kun matkoihinkin kuluu enemmän aikaa kuin itse musiikkileikkikouluun. Mutta on se sen arvoista! Lapsella on nimittäin niin hauskaa musisoidessa ja tanssiessa :)


Tunnelmallista iltaa!6 kommenttia:

 1. Ihanat valkoiset ruusut! <3 Samaiset kotiutui ihan juuri tännekin, en voinut kauppareissulla vastustaa kun vapaat alkoi tänään :-)

  Aivan upeat kuvat! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Ruusut ovat viehättäviä!

   Poista
 2. Kaunista ja tunnelmallista <3 Ihanaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
 3. Onnea haaveen toteutumisesta! Ne on sellaisia asioita, joiden toteuduttua niistä nauttii niin paljon ja pitkään <3 Ihanat kuvat! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)