30. marraskuuta 2015

JOULUKALENTERI TAAPEROLLE


Huomenna se alkaa! Pian odotettu joulukuu on täällä, joten on aika kurkistaa minkälaisen joulukalenterin olen meidän kohta 1,5 vuotiaalle taaperolle kasannut.


Kalenterin suunnittelun aloitin  t o d e l l a  aikaisin. Aikaa kuluikin pohtiessa minkälaiset pienet yllätykset sopisivat pienelle. Suklaat sun muut makeiset oli ehdottomasti pois suljettu. Maisteltu on kaikenlaista, mutta lasta varten ei karkkia vielä osteta :) Ehtii sitä syödä sittten vähän isompanakin. Syötävä täyte oli helppo valita, sillä rusinat ovat suurta herkkua. Minikokoisia rusinarasioita, paljastuu lahjapaperiin piilotettuna joka kolmannesta luukusta.


Pikkuneiti pitää kuvien katselusta ja yhdessä tarrojen liimaaminen vihkoon on ollut hauskaa puuhaa. Niinpä heppa- tai kissa-aiheinen tarra on sujautettu heti useampaan taskuun odottamaan. Kalenteri on osa lapsen joululahjaa, joten sinne on paketoitu myös muutama Legon Duplo-sarjan hahmo. Legot ovat todella kova sana juuri nyt, joten tämä oli lopulta helppo valinta. Hankimme kaksi pientä eläinaiheista Duplo pakettia, joista otin eläinhahmot ja muutaman muun pieniin paketteihin käärittäväksi. Nyt vain innolla odotan mitä pienokaisemme pitää tästä äidin väsäämästä yllätyksestä. Varmasti hän oppii pian, että jotain kivaa on odotettavissa joka päivä.


Meidän kuusi oli edullinen alelöytö (alle 20e) parin talven takaa. Tänä vuonna en ole Prismasta vastaavaa bongannut. Ei ole siis ollenkaan hullumpi idea katsella joulun jälkeen alennuslaareja sillä silmällä. Viime jouluna kuusi oli vain koristeena ja tänä vuonna se pääsi pikkuneidin huoneeseen kaapin oveen roikkumaan paraatipaikalle.Mukavaa joulun odotusta!

16 kommenttia:

 1. Ihana ajatus! Varmasti tykkää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti ainakin ensimmäisinä aamuina innostui :)

   Poista
 2. Aivan ihana! <3
  Ompelin meidän tytölle myös oman joulukalenterin. Vielä ei siihen täytettä laiteta mutta ensi jouluna sitten. Nyt siis vain koristeena :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ajattelinkin, että taitava käsistään varmasti voisi loihtia vaikka kuinka ihanan kalenterin :) Tällaiset ovat ihania koristeenakin.

   Poista
 3. Tosi ihana kalenteri, tuo todellakin menee jo silmän ilona koristeena myös! <3 Kelpaisi kyllä tännekin! :-)
  Ihania yllätyksiä pienelle tulossa :-)

  Mukavaa marraskuun viimeistä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin meneekin :) Itse tykästyin tähän kovasti :)
   Kiitos <3

   Poista
 4. Voi miten suloinen kalenteri ja just soppeli lapsukaiselle! Tulin vastavierailulle ja jäinkin lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lämpimästi tervetuloa seuramaan! :)

   Poista
 5. Tässäpä ideaa ensi jouluksi! Aivan ihana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsi on kyllä pitänyt nyt todella paljon tästä! :)

   Poista
 6. Tosi kaunis kalenteri, ihanaa joulukuuta sinne teille <3

  VastaaPoista
 7. Voi miten kaunis kalenteri! Kyllä nyt kelpaa joulua odotella :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)