17. marraskuuta 2015

HEE // NOJATUOLI OLOHUONEESSA


Listasin vähän aikaa sitten top 4 sisustushimotukseni. Vihjailinkin, että yksi unelmistani on jo matkalla meille. Eilen oven taakse ilmaantuikin lähetin tuomana suuren suuri paketti! Olikin aika jännät paikat iltapäivällä odotella milloin ovikello soi.


Viime helmikuussa kerroin kaipaavamme keinutuolia seuraavaksi talveksi. Kävikin niin, että nojatuoli kurvasi kiikkustuolin edelle. Päädyin Hayn Hee Lounge-tuoliin sen ilmavuuden ja kevyen vaikutelman vuoksi. Olohuoneemme ei ole kovin suuri, enkä halua tukkia sitä liikaa. Massiivinen kulmasohva ei kaipaa kaverikseen yhtä muhkeaa istuinpaikkaa.


Nyt olohuone on päivitetty talviasuunsa. Vielä kaipaan kuitenkin lampaantaljoja tuomaan pehmeyttä ja lämpöä. Lisäksi odotan sopivaa hetkeä hyasinteille ja muille kauniille joulukukille. Seuraavan jouluisen askeleen vuoro ei taida olla kuitenkaan aivan vielä. Tähdenhän menin malttamattomana ripustamaan viime viikolla.


Uuteen hankintaani olen ollut varsin tyytyväinen, eikä isäntäkään ole sitä moittinut. Tuoli on yllättävän hyvä istua hieman askeettisesta ulkomuodostaan huolimatta. Vallan  mukavaa oli siinä aamukaffet nautiskella uutisia katsellen. Pikkuneiti taasen pitää uutta ilmestystä mahtavana kiipeilytelineenä. Hee on muuten sen verran tukevaa tekoa, ettei ole tarvinut pelätä kaatumista!


Mukaan oli pakko mahduttaa näitä kukkakuvia. Sain upean ja kestävän kimpun viime viikonloppuna kodin kaunistukseksi. Neilikat ja krysanteemit ihastuttavat meitä varmasti pitkään! Voi kun tällaisia asetelmia olisi kodissa useammin.10 kommenttia:

 1. Vallan mainio, ja sopii kyllä ehdottomasti teille! :-) <3 Hyvää kannatti odottaa :-) Näyttää ihanalta kokonaisuudelta! :-)

  VastaaPoista
 2. Kaunis kokonaisuus <3 Tuoli sopii tuohon todella hyvin ja niin ihana tuo valkoinen kaappi <3 Mukavaa iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 No tuo vitriini olikin pitkäaikainen haave ja oli ihana päästä se viime talvena laittamaan :)

   Poista
 3. Todella kaunis tuoli :))

  VastaaPoista
 4. Kaunis, harmoninen kokonaisuus teidän olohuoneenne :). Pitää tässä piakkoin ajan kanssa tutustua koko blogiisi, jonka nyt vasta nyt löysin, kiitos tuon uuden kivan Facebookin Sisustus- ja lifestyle -portaalin. Ilahduin kovasti mahdollisuudesta löytää oman perän bloggaajia :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva juttu, että löysit blogiini :) Lämpimästi tervetuloa seuraamaan meidän hetkiä maalla!

   Poista

Kiitos kommentista! :)