7. lokakuuta 2015

SYKSYN SISUSTUSSUUNNITTELUA


Talvi on meillä kodin laiton aikaa. Kevät, kesä ja tämä alkusyksy on mennyt sisustuksen suhteen haaveillessa ja odotellessa. Kasvukaudella lypsykarjatilan työt vievät kaiken ajan ja onhan tässä oma piha, se puutarhan alku, laitettavana myös. Viimein uskallan kuitenkin sanoa, että yksi kesä on taas taputeltu. Enää vähän kyntötöitä pelloilla ja se alkaisi olla siinä. Ihana talvi <3

Suurin muutos tulee tapahtumaan eteisissä, joihin on suunniteltu pintaremonttia. Tarkoitus on muuttaa tilat vastaamaan paremmin tarpeitamme. Tavoitteena olisi valita laatat ennen joulua ja mahdollisia kiinteitä kaapistojakin on mietitty. Molemmat eteiset ovat suhteellisen pieniä, joten kiinteät kalusteet lienevät järkevä säilytysratkaisu.

Karkeasti lajiteltuna pääeteinen on lähinnä vieraiden käytössä ja takaeteinen on taasen talonväen sisäänkäynti. Vanhat puukuvioiset muovimatot ovat parhaat päivänsä nähneet, sekä varsin epäkäytännölliset ja hankalat pitää siistinä. Tämä emäntä on siis hyvin innoissaan tulevista laattalattioista!

Perhe-elämä on tuonut uusia vaatimuksia säilytysratkaisuiden ja kodin käytännöllisyyden suhteen! 
Kuvituksena tällä kertaa lisänä screenshotit pinterestiin keräämistäni eteisen inspiskuvista.

Päivittelen tänne blogin puolelle projektin vaiheita, joten loppuvuodesta on luvassa lisää postauksia aiheen tiimoilta. Voi kun pääsisimme äkkiä toteutusvaiheeseen!


10 kommenttia:

 1. Innolla täällä odotellaan muutosta :) tulee varmasti hieno <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tulee :) Jospa pian pääsisi hakemaan esimakua laattavaihtoehdoista!

   Poista
 2. Täälläkin odotellaan innolla kuvia valmistuneista eteisistä :) mukavaa viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin <3 Minä odotan intopiukeana laattojen valintaa :D

   Poista
 3. Onpa tutunnäköisiä kuvia - noita selailin edestakas, kun suunnittelin meille toimivaa tuulikaappia. Käy kurkkaamassa lopputulos http://omituinenpieniperhe.blogspot.fi/2015/09/jarjestys-tuulikaappiin.html :) Ainakin toistaiseksi on ollut erittäin toimiva! Jään innolla odottamaan kuvia teidän eteisestä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauska huomata, että meillä on vanha naulakko, väliovi ja ulko-ovet aivan samaa tyyliä :D Kiitos linkkivinkistä! Tosi siisti muutos teillä! :)

   Poista
 4. Ihania suunnitelmia. Meillä myös rempattiin tuota eteiskuistia ja kyllä tykkään. Eteinen on kuitenkin hyvin oleellinen osa kotia, sillä se ensimmäisenä vastaanottaa tulijat. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Kyllä se vaikuttaa tunnelmaan kun sisäänkäynnit saa kuntoon! :) Teidän kuisti onkin aivan ihana <3

   Poista
 5. Kuulostaa ihanilta suunnitelmilta ja jään innolla odottamaan kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ekan kerran jo laattoja käytiin katselemassa! Hitaasti mutta varmasti suunnitelmat selkiytyvät :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)