2. syyskuuta 2015

TERASSILLA

Hei hei elokuu!

Sinne se mennä hujahti. Aika palata ajassa taaksepäin ja ottaa katsaus terassille.
Miten sisustelun kävikään ja minkälaisesta väliaikaisesta ratkaisusta on kyse?

En tiedä miten päivät vierivät niin hurjaa vauhtia. "Virallisia" terassikuvia ei ole, joten kuvituksena on pikkuneidin tähdittämää kotialbumimateriaalia :D


Terassin sisustus oli tarkoitus toteuttaa mahdollisimman pienellä budjetilla. Katetun alueen koko on 2,22m x 2,1m, joten kovin suuria kalusteita ei katokseen mahdu. Istumapaikka tehtiin kahdesta kuormalavasta, jotka jätin käsittelemättä kokonaan. Ajatus oli maalata ne valkoiseksi, mutta tykästyin harmaantuneeseen puuhun. Siinä on paljon enemmän luonnetta! Viihtyisyyttä tuo lyhty ja oliviipuu, joka on nauttinut uudesta lämpimästä paikastaan. Lehtiä pukkaa.  Suojaisuutta tuovat ohuet vaaleat verhot, jotka ovat Ikean edullisinta mallia.


Puuttumaan tältä kesää jäi ainakin pöytä ja valosarja. Pöytä tehdään kuormalavasta muokaten ja valot täytyy ostaa. Tähän mennessä sisustukseen on mennyt 0e. Kaikki on löytynyt omista nurkista :)

Viimeisessä kuvassa näkyy  kokonaiskuvaa ja piharakennuksen siirto omalle paikalleen. Sora-alue tehtiin lopuksi ympärille ja sitä on tarkoitus vähän laajentaa, sekä rakentaa portaikko. Projekti jatkuu vielä ensivuonnakin :)Mukavaa syksyn alkua!Minä olen aloitellut töitä ja pikkuneidille saatiinkin hoitaja kotiin. Ihana järjestely! Toimintaa riittää, mutta blogi päivittyy jatkossakin :) Toivottavasti jaksatte pysyä menossa mukana, vaikka postaustahti välillä vähän hidastuukin.


14 kommenttia:

 1. Täällä ollaan :) mukavaa kun postasit <3

  Ihanalta näyttää, ja onhan se mukava kun ensi kesälle odottavaa sisustusta :)
  Ihana pikkuneiti myös <3

  Mukavaa päivää <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Innolla odotan kevättä ja terassin uudelleen laittoa :) Kiitos <3

   Poista
 2. Voi että miten suloinen pikku tytsä <3

  VastaaPoista
 3. Hyvältä näyttää terassi, ja niin söpö mallikin siellä! ♡ :-D

  VastaaPoista
 4. Kaunis piharakennus ja terassi sekä niin söpö pieni neiti kuvissa <3 Onnea uuteen arkeen ja töihin paluuseen, tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3 Muutos onkin ottanut aikaa nyt. Toisaalta tuntuu, että hiljalleen alkaa arki taas rullata sujuvammin pienen alkukankeuden jälkeen :)

   Poista
 5. Ihana pikkuneiti ja kaunis terassi. ♥

  VastaaPoista
 6. Ihanalta näyttää. Ja hyvä idea jättää kuormalavat maalaamatta. Minä maalasin kuormalavapöydän valkoisen sijasta mustaksi ja se oli hyvä päätös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Se olikin hienon näköinen!

   Poista

Kiitos kommentista! :)