17. syyskuuta 2015

SYKSY JA RUUHKAVUODET OVAT TÄÄLLÄ
Syksy on täällä! Puinnit on puitu! Se on juhlan paikka. Ihana tunne kun viimeinenkin jyvä saatiin talteen ennen sateita. Urakoinnit on urakoitu. Arki ottaa kuitenkin aikansa ja kaiken yhdistäminen tuntuu juuri nyt haastavalta. Bloggaamiselle on erittäin vaikeaa löytää aikaa, mutta en luovuta! Kerran viikossa tahdilla mennään. 

Toivottavasti joskus arki tasoittuu. Vaikka pikkulapsilla lienee aina joku vaihe menossa ja töissä riittää tapahtumaa, eikä kotityötkään itsestään tapahdu. Uskon kuitenkin, että tässä vielä paremmin rutinoituu loppuvuoden aikana ja aikaa harrastuksille vapautuu enemmän. Myönnetään, että joskus hiljaisen hetken sattuessa sängyn pohjalle vajoaminen on tuntunut rentouttavammalta kuin vilkkaaseen sosiaaliseen mediaan uppoutuminen. Ruuhkavuodet ovat täällä!

Kiirettä tai pikemminkin ohjelmaa riittää, mutta pienistä hetkistä nauttiminen ei ole unohtunut! Päin vastoin. Nyt jos koskaan on tärkeää olla läsnä ja elää hetkessä.


Ihanaa syksyä!


Sisäinen sisustajani muuten uinuu juuri nyt, mutta herää varmasti kun seuraava hankinta tai projekti koittaa. Eräskin huonekalu on kotiutumassa tällä viikolla, mutta siitä lisää toisella kertaa.

18 kommenttia:

 1. Voi miten upeat kuvat <3 tsemppiä arkeen .

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon Johanna! Eiköhän arki tästä suttaanu :D Koko ajan sujuvammin luonnistuu uudet kuviot :)

   Poista
 2. Mä niin tiedän mistä puhut! Ruuhkavuodet täälläkin! Mä taas koen, että somessa mulla on hetki "omaa aikaa".

  Ihanat kuvat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se minullekin omaa aikaa, mutta pikkuneiti ei nyt arjen muuttuessa ole jaksanut odottaa kun äiti istuu koneella :D Päikkäritkin on mitä on, mutta eiköhän se tästä :) Kaikki aikanaan.
   Kiitos :)

   Poista
 3. Aivan upeat kuvat Jenna <3 älä huoli, täällä odotetaan postauksia, postaat kun ehdit :)

  Tsemppiä arkeen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Juu sitä tahtia sitä on tehtävä kun aikaa ja inspistä on :) Pysyy harrastus mielekkäänä!

   Poista
 4. Ihania kuvia! :)
  Tiedän niin tuon tunteen, täällä kans bloggaaminen tapahtuu vähän hitaaseen tahtiin. Vaikken töissä olekaan, mutta kolme pelätä lasta pitää aika kiireisenä. :D tsemppiä sinne!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Siinä on varmasti sitten kolminkertaisesti vilinää! Pitää varmasti äidinkin liikkeessä :) Tsemppiä sinnekin <3 Arki on ihanaa, mutta haastavaa ja joskus hetkittäin ei niin ihanaa ;)

   Poista
 5. Omenat kuuluvat syksyyn ja tuovat kuviisi ihanan syystunnelman. Tuli ihan vesi kielelle, kun katsoi kuviasi kaura-omenapaistoksesta vaniljakastikkeen kera. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin kuuluvat! Omena-kaurapaistos on syksyn suosikkini ollut aina :)

   Poista
 6. Kivoja kuvia :) Omalla fiiliksellä ja jaksamisella menet vaan...ruuhkavuodet on tiukkaa aikaa, eikä auta yhtään, että nykymaailma hoputtaa meitä koko ajan! Ei ihmisen tarvitse olla koko ajan tehokas, niin kerta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tosiaan pakkohan se on tehdä jaksamisen ja ajan määrittämissä puitteissa :) Pysyy harrastus mielekkäänä ja oman bloggaamisen idea säilyy. Ja totta! Ei aina tarvii olla 24/7 suurin vaihde päällä.

   Poista
 7. Ihania kuvia ja tunnelmia. Itsellä on ollut ihan samat fiilikset viime aikoina. Töissä tuli pieniä muutoksia jotka ovat vieneet aikaa ja energiaa. Tuntuu ettei ehdi enää lukea toisten blogeja, täytyy sitten aina sunnuntaisin istua ja lukea monta postausta kerralla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna :) Minullakin on työt vieneet näin alkuun energiaa, kun on pitänyt opetella uutta ja kerrata vanhaa. Toisaalta taas olen saanut energiaa kun olen päässyt takaisin tosi toimiin :)
   Ajatuksen tasollahan työt ovat meillä kotona enemmän tai vähemmän läsnä koko ajan kun tässä tilan yhteydessä asutaan ja yritetään :)
   Tällaisina hetkinä on vain pakko tehdä tätä blogiharrastusta oman ehtimisen ja jaksamisen mukaan :)

   Poista
 8. Voi miten mukavaa että olit postannut ja mitkä ihanat kuvat <3 Ymmärrettävää ettei bloggaamiseen varmastikaan jää aikaa, mutta ei hätää, täällä odotellaan ja aina yhtä mukavaa kun postaat :) Odotan kuvia uudesta huonekalusta. Ihanaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Todella mukava kuulla :)

   Poista
 9. Heippa, löysin ihanan blogisi instan kautta 😊
  Kauniita kuvia!
  Meillä vielä puolet puimatta, jaan tuntemuksesi ruuhkavuosista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Lämpimästi tervetuloa seurailemaan :)
   Tsemppiä puinteihin! Kesä oli niin surkea ettei tosikaan...

   Poista

Kiitos kommentista! :)