8. syyskuuta 2015

NOB HILL

Ihana syksy! Täällä on kynttiläkausi alkanut. Koleina ja hämärinä päivinä on tunnelmallista ottaa lyhdyt käyttöön hieman hiljaisen kevään ja kesän jälkeen. Ajatukset alkavat siirtyä syksyn ja talven valmisteluun sekä sisällä, että ulkona. Kesäkukat ovat kai tulleet tiensä päähän. Perennojen joukossa meitä kuitenkin ilahduttaa vielä muutama myöhäinen kaunotar.


Tämä vaaleanpunainen tarhapäivänlilja "Nob Hill" on jaksanut ihastuttaa kukinnoillaan jo kaksi viikkoa! Edellisten lakastuessa alkaa seuraavat nuput jo pullistella.


Nämä ensimmäiset kukat olivat hieman kärsineitä, mutta kolmas ja neljäs olivat täydellisiä. Enää yksi nuppu jäljellä.


Olohuoneen ikkunasta katsottuna väri näyttää enemmän aprikoosilta, mutta lähemmin tarkasteltuna se on selvä vaaleanpunainen. Kerrassaan ihana väritys! Vieressä kukintaa vasta suunnittelee pienempi keltakukkainen "Stella de Oro" ja toinen naapuri sitruunan keltainen "Corky" on avaamassa viimeistä nuppuaan. Toivottavasti kaikki ehtivät kukkia!

Täällä odotellaan niitä luvattuja kunnon poutapäiviä... En ole huolissani vain kukkapenkeistä, sillä syksy etenee kohisten ja suurin osa viljoista on puimatta. Voi aurinko jaksa vielä paistaa!


Paistetta odotellessa toivottelen
tunnelmallisia syyspäiviä!

11 kommenttia:

 1. Ihania syyspäiviä sinnekin <3

  VastaaPoista
 2. Voi ihanuus näitä kuvia <3 kauniita <3

  Alkusyksyn iloa <3

  VastaaPoista
 3. Oih ja voih! Ihanaa, kun kynttiläkuuset on alkanut ja pääsee tunnelmoimaan sisätiloihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis kynttiläkausi :)

   Poista
  2. Niinpä juuri! Ihanaa aikaa <3 Jokaisessa vuodenajassa on oma taikansa!

   Poista
 4. Tänään on ihana aurinkoinen syyspäivä. Sääli katsella täältä sohvan pohjalta kuumeen ja mahataudin kourissa sitä. Iloisia syyspäiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavsti tauti talttui pian!
   Samoin! :)

   Poista
 5. Tänään onkin täällä ollut jo asteet parissakymmenessä ja aurinkoista, toivottavasti sama jatkuu koko viikonlopun :) Ihania nuo liljat, ne ovat kyllä niin kauniita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan ihanat ilmat oli! Liljat ovat kyllä ihastuttavia <3 Tekisi mieli istuttaa lisää :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)