18. elokuuta 2015

AAMUKASTETTA JA ASKAREITA
Elokuu on tuonut tullessaa kylmät aamut. Vaan eipä haittaa, sillä päivisin on saatu nauttia auringosta ja lämmöstä! Täällä on alkanut marjojen poiminta ja toisen rehusatsin teko. Siinäpä sitä sitten riittäkin ohjelmaa vielä pariksi päivää.


Pensaiden marjasato on aika surkea, joten kovin moneksi päivää poimintaa ei riitä. Otin pakkaseen sivuun vähän sekä puna-, että mustaherukkaa, jotta niitä voi käyttää leivontaan ja muuhun mukavaan. Herkullisia ideoita onkin jo putkahdellut mieleen! Voi kun pääsisi pian leipomaan.


Laskin juuri, että minulla alkaa työt  t a s a n  kahden viikon päästä. Hui kuinka jännittää. Hyvällä tavalla. Saas nähdä mitä mammat tykkää, kun olen ollut lypsyhommista niin pitkään pois. Uusi arki odottaa.


Näiden  puutarhakuvien myötä toivottelen teille 
aurinkoista ja lämmintä viikkoa!


Terassin kalustus muuten etenee, joten luultavsti vielä tälle kuulle ehdin ottamaan sisustuskuvia sieltä :)14 kommenttia:

 1. Aivan ihanat loppukesän kuvat! <3 Tunnelmallisia, juuri sitä tunnelmaa mistä pidän :-) Syksy on niin oma juttuni! :-)

  Nauti kovasti viimeisistä ihanista hetkistä "vapaalla" :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Viimeisistä päivistä on kyllä nautittu :) Toisaalta on mukava mennä kohti uusia haasteita :)

   Poista
 2. Niin kaunista ❤️ Ihanaa elokuusta päivää :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista ja ihana tunnelma <3

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia :) Nyt onkin tosi jännät ilmat, päivisin ihan hellettä, mutta yöllä alle 10 astetta reippaasti! Sellaistahan se syksy on ;) Mukavaa viikkoa ja tsemppiä sitten työn aloitukseen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Susanna! Selvää syksyä :) Työn aloitusta tässä on valmisteltukin monella tavalla :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)