19. heinäkuuta 2015

RUOKAILUTILAN SISUSTUS
Pitkään ajatuksiini on mahtunut lähinnä pihan laitto. Nyt kuitenkin kun isoimmat projektit on saatu päätökseen, aikaa on riittänyt taas sisustusmietinnöille. Keittiössä yllättävän suuri muutos saatiin aikaan kääntämällä ruokailuryhmä ja lisäämällä lautashylly seinälle. Tilassa vallitsee nyt paljon kotoisampi tunnelma! Meillä kun jokaisen huoneen sisustus on enemmän tai vähemmän kesken.


Yritin ensin etsiä vanhaa lautashyllyä, mutta koska yhtään mieluisaa ei ehtinyt kohdalle osua, päädyin kesälomareissulla Ikean versioon. Vallan hyvä päätös olikin, sillä se sopii kaapistojen ulkoasuun todella hyvin. Hyllyyn pääsi esille jo keväällä paikallisesta antiikkiliikkeestä hankkimani Mjöl -purnukka. Ihanaa vanhaa tunnelmaa!

Aiemmin nähdyt pyöreät tabletit vaihdoin takaisin käytännöllisiin ja siistin näköisiin Pentikin suorakulmaisiin versioihin. Tuovat kivasti valoisuutta ja kontrastia tummaan pöytään. Vaihtelu virkistää! Kuvissa vilahtelee edelleen samat kukat. Omasta pihasta kerätty kimppu on ollut todella kestävä. Pioni, myskimalva ja peurankello ovat todella sitkeitä leikkoja! Varsinkin, jos muistaa öisin viedä ne viileään. Kaiken kukkuraksi myskimalvan tuoksu on huumaava.

Tästä keittiön ruokailutilasta uupuu vielä laskosverho, valaisin ja muutama muutos on mielen päällä. Jotain vanhaa ja vähän rosoisuutta kapaisin. Aika romanttisissa tunnelmissa mennään juuri nyt. Liekö kesä syynä. Saas nähdä mitä ensi syksyn ja talven aikana ehtii toteuttaa!


Mukavaa sunnuntaita ja energiaa uuteen viikkoon!20 kommenttia:

 1. Mukavan näköistä ja ihanan kotoisa tunnelma <3 Täällä myös ollut vähän romanttisempi vaihe, saa nähdä muuttuuko se syksyn tullen vai ei :) Ihanat kukat, tuo malva on hankintalistalla omaan kukkapenkkiin myös :) Ihanaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Malva on kyllä ihana! Mukavasti säilyi viikon leikkona! Saa nähdä mitä raaskiin tuolle etupenkille tehdä kun sieltä putkahtelee kaikkea kivaa :)

   Poista
 2. Kaunis on tuo hylly! Selkeä ja kodikas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on yllättävänkin selkeän näköinen. Ei turhan krumeluuri :) Tykkään!

   Poista
 3. Hylly on todella kaunis, kuin juuri tehty tuohon kohtaan <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Kyllä se sopi siihen ihmeen hyvin. Kauan hyllystä haaveilin ja paikkaa mietin :)

   Poista
 4. Voi miten kaunista <3

  VastaaPoista
 5. Tosi kivannäköistä!! :) <3

  VastaaPoista
 6. Tuo hylly on niin nappi tuossa <3 aivan ihastuttava ja purkki myös :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Seija <3 Kyllä oli nappi hankinta. Alkaa tuntua hiljalleen paljon kodikkaamalta täällä kun kaikki seinät eivät ammota tyhjyyttään :D

   Poista
 7. Näyttää kyllä kodikkaalta! :-) Ja mitkä kukat pisteenä iin päällä, w a u !! :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna <3 Kyllä kukat kruunaa minkä tahansa :D

   Poista
 8. Oikein ihanalta näyttää <3

  VastaaPoista
 9. Onpa kaunis ruokailutila! <3 Ihana ruskean ja valkoisen liitto - antaa huoneelle ilmettä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Päivi! <3 Kyllä todellakin tuo vähän ilmettä tilaan tuo ruokailuryhmän väri. Itse haaveilin aiemin sen maalaamisesta, mutta ei tuo kyllä näyttäisi miltään valkoisena...

   Poista

Kiitos kommentista! :)