29. heinäkuuta 2015

MAKUUHUONEEN MUHKEA SISUSTUSPOSTAUS

No nyt tuli melko muhkeat kuvamateriaalit makuuhuoneesta. Mukana on myös vähän uutta ennen näkemätöntä kuvakulmaa ja eksyipä se talvella kotiutunut uusi kattovalaisinkin kuviin. On aika katsastaa missä vaiheessa täällä sisustelut ja somistelut on. Tällaisia laajempia kuvakulmia ja esittelyitä on jo aika päiviä sitten toivottu, joten lienee toteutuksen aika! Eiköhän siis aloiteta pieni kuvakierros valoisassa ja vaaleassa lepopaikassamme. 


Makuuhuoneemme värimaailma on tuttu ja minulle mieluisa. Pääväri on valkoinen ja sivuosaa näyttelevät harmaa ja musta. Satuinnaisia väripilkkuja tulee leikkokukista.


Suosikkipetaukseni syntyy vaaleista lakanoista ja muhkeasta määrästä tyynyjä. Päiväpeiton sijaan levitän jalkopäähän torkkupeiton. Sänkyymme hankittu päiväpeitto on siirtynyt vierassänkyyn, joten jossain vaiheessa on edessä uuden hankinta. Kaikki petivaattemme eivät nimittäin ole yhtä harmoonisen värisiä ;) Ja joskus on muutenkin mukava nakata peite sängyn päälle.


Yllä olevassa kuvassa vilahtaa väliaikainen yöpöytäratkaisu. Yksi ruokailuryhmän tuoleista toimittaa nyt laskutilan virkaa, kun toista sopivaa komuuttia eli vanhaa pesukaappia ei ole vielä osunut kohdalle. Ensimmäisen yöpöydän tuunauksesta voit lukea täältä: Projekti komuutista yöpöytä

Verhotanko on laskosverhon myötä käynyt tarpeettomaksi, joten se pitäisikin ottaa alas ja laittaa talteen mahdollista tulevaisuuden tarvetta varten. Rullaverho on vaihtolistalla, sillä valkoinen maastoutuisi paremmin seinään.


Kattovalaisimeksi valikoitui Elloksen valikoimista kaunis rypytetty pellavavarjostin.


Rouhean maljakon pikkupioneille sain laittamalla betoniruukun sisään pienen lasimaljakon. Aika kiva yhdistelmä tuli mielestäni!Tätä tulee varmasti hyödynnettyä jatkossakin.

Pikkuneidin pinnasänky näkyy heijastuksena peilin kautta. Tuo seinä jäi kuvaamatta, mutta eipä siinä muuta olekkaan kuin pinnis ja liukuovi pikkuneidin leikkihuoneeseen.

Ikkunaa vastapäätä olevalla seinällä on "hätävara televisio" ja matala valkoinen taso tyynyjä ja peitteitä varten. Ovi vie keittiöön ja siitä aukeaakin läpi talon näkymä aina olohuoneseen ja takaeteiseen asti. Tämän seinän tyhjään kohtaan olen suunnitellut talukollaasin perhekuvista. Kehykset odottavat ripustimia, kuvia ja seinälle laittoa. Siitä lisää joskus toisella kertaa.


Tähän kierroksemme päättyy. Makuuhuoneen sisustukseen olen aika tyytyväinen, eikä isoja muutoksia ole enää jäljellä. Aikalailla hienosäätöä loput. Tyynyillä ja erilaisilla petauksilla saa sitten mukavasti vaihtelua tarvittaessa.Mukavaa päivää kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kaunista makkarissanne sekä ihanan harmonista <3
  Olikos tuo kuvassa näkyvä peili samalta ostos kerralta kun valaisin? :) muistelen sitä postausta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä vain :) Peili, valaisin ja laskosverho ovat yhdessä tulleet.

   Poista
 2. Ihana makuuhuone, harmoninen tunnelma. Muutenkin sulla kiva blogi, jäin lukijaksi.
  Tervetuloa vastavierailulle minun blogiini ja vaikka lukijaksi :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa seuraamaan blogiani! :)

   Poista
 3. Aivan älyttömän kaunis makuuhuone teillä <3 Juuri minun makuuni sopiva :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos kauniista sanoista <3 Mukava, että maut osuu yksiin :)

   Poista
 4. Todella upea makkari <3

  VastaaPoista
 5. Ihanan harmoonista, juuri sellaista kuin makuuhuoneessa pitäisikin olla. Meidän petivaatteet ovat niin kirjavia, että pakko käyttää päiväpeittoa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kiitos kaunis <3 Kyllähän meiltäkin muutama kirjava löytyy :) Niissäkin on kyllä vaihtelun vuoksi mukava nukkua. mutta päivällä olisi tosiaan kiva se peite nakata ylle.

   Poista

Kiitos kommentista! :)