28. heinäkuuta 2015

KÖÖKKI JÄRJESTYKSEEN - PAPERIPUSSIEN UUSI ELÄMÄ
Luovutin! Kevättalvella kylvetyt yrtit saivat lähteä. Niin surkeita töyhtöjä, että taidanpa unohtaa nämä sisälle kylvöt. Ulkona laatikossa kyllä kukoistaa! Rehujen jälkeen nämä suojaruukkujen virkaa toimittaneet pestävät paperipussukat olivat vailla uutta käyttötarkoitusta. Hetken ne seilasivat keittiössä, kunnes inspiraatio iski.


Halusin saada eniten käyttämäni tarpeet käden ulottuville, mutta silti sopivasti piiloon. Irtotavarat tasoilla alkavat aika pian ärsyttämään ja tekee mieli siivota kaikki kaappeihin, jotta on tilaa tehdä ja avaruutta ympärillä. Nämä Uashmaman pussukoiden reunat saa onneksi säädettyä kääntelemällä juuri sopivan korkuiseksi kuhunkin käyttötarkoitukseen. Nyt oliiviiöljyt, pippurit ja kapustat ovat sopivasti hollilla ja silti jämptissä järjestyksessä.


Joskus talvella samaa virkaa toimitti eräs matala kori, mutta siinä tavarat olivat hankalasti levällään ja ilme oli turhan levoton. Toisaalta taas tyhjillään tasot ovat vähän kolkon näköiset. Tykkään, että nyt näyttää siistiltä ja raikkaalta. Valkoinen ja pehmeä harmaa on lyömätön yhdistelmä. 


Keittiössä on muuten edessä joskus hamassa tulevaisuudessa "pieni" remppa. Tasot, välitilat, ovet, liesituuletin ja jääkappi pitäisi vaihtaa. Niin ja joskus myös lattia... Mutta eikös olekin trendikäs tämä meidän marmoritaso? :D Kyllähän tätä kelpaa vielä jonkun aikaa katsella, vaikka pinnat ovat jo parhaat päivänsä nähneet.Mukavaa alkanutta viikkoa!Vielä elättelen toiveita muutamasta lämpimästä kesäpäivästä...

14 kommenttia:

 1. Paperipussit ovat <3 tykkään niin paljon :) sopivat niin moneen käyttöön :)

  Tosi hyvältä näyttää myös keittiö käytössä, upealta:):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikenlaiset paperipussit ovat kyllä kivoja ja monikäyttöisiä! :) Edullista piensisustamista.
   Kiitos :)

   Poista
 2. Uashmamat ovat aivan ihania <3 Meiltä löytyy yksi ja voisin ehdottomasti ottaa lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat :) Minä myös voisin hankkia lisää.

   Poista
 3. Hassu juttu tuo keittiötasojen tavaramäärä ja miten se mieli aina muuttuu niiden suhteen, sama täällä välillä haluan esille tavaroita ja välillä iskee taas tarve pistää kaikki kaappiin piiloon, mutta sekin taas tuntuu tyhjältä :) Hienosti sopivat nuo paperipussit tuohon käyttöönkin ja mielestäni teidän keittiötaso ja keittiö näyttää oikein hienolta, itse haaveilen vaaleista tasoista ja uudesta välitilasta myös, ehkä sitten joskus :) Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaihtelu virkistää :) Kyllähän nuo ihan kivat ovatkin. Taso on pinnasta kulunut ja siksi hankala puhdistaa. Kovasti keittiöremppaa tekee mieli ideoida, vaikkei se ihan vielä ajankohtainen olekaan :D
   Kivoja haaveita sielläkin!

   Poista
 4. Kauniilta näyttää, pitäisi varmaan hankkia meillekin muutama pussukka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Pussukat ovat kivoja :) Edullista piensisustamista ja saa mukavasti tavarat järjestykseen.

   Poista
 5. Niin kaunista <3
  Itse en ole vielä saanut aikaiseksi tilata meillekin muutamaa paperipussia. Pitäisi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos <3 Nämä on kyllä niin kivoja ja monikäyttöisiä, että suosittelen :)

   Poista
 6. Näyttää tosi kauniilta, ihania kuvia :) Hauskaa iltaa <3

  VastaaPoista
 7. Miä törmäsin ekaa kertaa siskoni kautta noihin pestäviin paperipusseihin. Olin ihmeissäni: oks sellasiaki olemassa? Kaikkea ne keksiikin, mutta kivojahan ne on. Huolisin itsellenikin, mut ei vielä oo tähän talouteen niitä eksyny :)

  VastaaPoista
 8. Käteviä ovat ja tosi kivoja! Aina löytyy paikka vaikka pientavaroiden säilytykseen jos ei muuta :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)