21. heinäkuuta 2015

1-VUOTISKUVAUS KOTONA
Muutama viikko takaperin meillä oli pikkuneidin syntymäpäiväjuhlat ja ajankohtaiseksi tuli 1-vuotiskuvaus. Valokuvaamossa ei käyty tälläkään kertaa, vaan otin itse kuvat. Valokuvausharrastajana oman näkemyksen toteuttaminen on minulle tärkeää ja koen luonnolliseksi ratkaisuksi ottaa tällaiset kuvat itse. Ihana päästä ideoimaan taustoja ja mahdollista rekvisiittaa, miettiä rajauksia ja valoa. Amatöörikuvaajana luonnonvalo on paras ystäväni.


Päivä oli hieman sateinen, joten rakensin pienen "studion" sisälle pikkuneidin huoneeseen. Onneksi minulla oli myös kaksi avustajaa, joten kuvaukset sujuivat jouhevasti :) Pikkutuoli oli omiaan tähän tilanteeseen. Kaveriksi otettiin pari pupua, sydäntyynyjä ja tamburiini. Taustaa koristivat viirinauha ja syreenit. Lattialle levitin Ikean halppisverhot.


Eläinten ja lasten kuvaaminen vaatii malttia ja rentoa otetta :) Leikin kautta tai ihan vain lapsen omia touhuja seuratessa tulee mielestäni parhaat kuvat.


Kivoja seinälle asti sopivia otoksia tuli vino pino, joten tässäpä taas pohtiminen mikä laitetaan isona versiona tilaukseen. Kehykset jo odottavat.


Lämmin kiitos avustajille <3


27 kommenttia:

 1. Voi ku suloiset kuvat <3

  VastaaPoista
 2. Aivan ihania kuvia<3 minä myös otan aina itse kuvat lapsista, en oo koskaan käynyt studiossa kuvauttaan. Saa sellaisia kuvia kun itse haluaa ja vielä paljon edullisemmin:) lasten kuvaaminen todellakin on haastavaa ja useimmiten tulee otettuakin kuvat leikeissä ja leikin varjolla. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kuvaaminen itse on mukavaa. En olisi kyllä ilman avustajaa selvinnyt :D

   Poista
 3. Aivan huippu mahtavat kuvat <3 ehdottomasti itse noin hyvällä taidolla <3

  VastaaPoista
 4. Ihania! Samat touhut täälläkin ollut. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuisten kuvaaminen on kyllä mukavaa :)

   Poista
 5. Ihanan studion olet rakentanut ja niin suloisia kuvia ottanut. Varmasti parempia kuin kuvaaja olisi saanut aikaan! Kotona lapsellekin tilanne on luontevampi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiito Hansu! Kyllä varmasti oli luontevampi tilanne :)

   Poista
 6. Aivan ihania kuvia pikkuisesta <3

  VastaaPoista
 7. Ihana pikku pirpula! Hyviä kuvia oot saanu :)

  VastaaPoista
 8. Voi miten kaunista ja ihania kuvia <3 kotioloissa ja noin kauniissa miljöössä tulee ehdottomasti ne parhaimmat kuvat pikkuisesta. Mukavaa iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kyllä tuli itselle mieluisia kuvia <3

   Poista
 9. Niin kauniita kuvia <3 ihana neiti <3

  VastaaPoista
 10. Niin ihastuttavia kuvia ♥♥♥

  VastaaPoista
 11. Aivan ihania kuvia! Meillä myös juuri 1-vuotiskuvaus suoritettu, nyt odotellaan tuloksia :) Kiva on blogisi muutenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oi toivottavasti tulee ihanat kuvat! Lämpimästi tervetuloa seuraamaan!

   Poista
 12. Niin ihania kuvia! <3

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)