8. kesäkuuta 2015

HAIPAKKAA


Tässä sitä odotellaan ukkoskuuroa saapuvaksi ja ihmetellellään minne se viikonloppu hurahti. Meno on ollut yhtä haipakkaa. Hässäkkää, mukavia vieraita ja kukkahommia. Paljon kukkahommia! Kävin eilen vieraiden kanssa puutarhalla ihailemassa ja tekemässä täydennysostoksia. Pihan suuri pata sai tänään kesäkukat kaunistukseksi. Kaikki perennat on nyt istutettu ja jokainen pioni tuettu. Pihan ensimmäinen pionikuningatar on liki 50 vuotta vanha! Upeaa kukkaloistoa on jälleen luvassa tuossa kasvustossa. Aivan kuin lisääntynyt valon määrä pihalla puiden kaadon myötä olisi saanut varret venymään entistä korkeammaksi. Tänä vuonna aion raaskia leikata muutaman kukkasen maljakkoonkin!


Tänään sain kierreltyä taas kameran kanssa ulkona. Muuten on joko pilveillyt synkästi, tuullut, satanut tai niitä kaikkia yhtä aikaa. Mutta en valita. Eipähän tule liian kuuma pihahommissa! Jostain syystä edelleen aurinko paistaa eikä sitä luvattua ukkosta näy. Ehkä vältimme puuskan... Uuden perennapenkin viimeistely on vielä kesken reunuksen osalta, mutta tältä päivältä saa olla. Kuten kuvista näkyy, niin nurmikko on leikkamaatta ja joka paikka ruohimatta. Tekemistä siis riittää.


Mukavaa uutta viikkoa!18 kommenttia:

 1. Ihanaa, kun blogeissa näkyy niin paljon kesäkuvia! Kesä on parasta aikaa :)

  VastaaPoista
 2. Mahtavia kesä fiiliksiä <3 ihania :) on niin ihana kun kirjoittelet maalais elämästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pihalla tulee vietettyä iso osa päivästä juuri nyt :)

   Poista
 3. Ihania puuhia teillä :) minunkin pitää huomenna muistaa tukea pionit :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä on tuullut niin kovasti, että hennompi vartinen nuori pioni jo kaatuili vallan. Heti joutui istutuksen jälkeen tukemaan. Vanha pioni sai jo aiemmin tuennan. Kukkia odotellessa! :)

   Poista
 4. Onpas kauniin näköistä!
  puutarhanpauloissa.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Oijoi, kiitos vinkistä, omat pionini ovat aivan ilman tukia! :-P Ulkona on kyllä ihana puuhailla ♡ :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti jo hennoin vaati tukea. Sen verran kovia puuskia on ollut. Muutenkin oli jo ja aika valmistautua tulevaan kukintaan <3 Pihalla aika lentää siivillä :)

   Poista
 6. Kesä on siltikin vaikka vähän liian viileää onkin. Onneksi paistaa kuitenkin ajoittain aurinko :) Teillä on niin kaunista pihalla, ihastuihin tuossa keinussa olevaan asetelmaan, niin kaunis <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos <3 Tuossa tuo piha hiljalleen muotoutuu :)

   Poista
 7. Onko multa nyt jääny huomaamatta, että teillä on kääpiöpinseri?!? Voi ei! Harmaantuva rouvako? Ihana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niitä löytyy peräti kolme. Tämä vanhempi muori 9v ja kaksi nuorta neitiä 2v :) Kaikki punaisia. Koirajuttuja ei ole blogissa ollut sen kummemmin.

   Poista

Kiitos kommentista! :)