24. toukokuuta 2015

MYRSKYN AIKAAN

Jatketaan tunnelmointikuvin ja kuulumisin. Eilinen myrskytuuli oli sitä laatua, jotta taas oltiin ilman sähköjä puoli päivää. Viime vuonna katko kesti kellon ympäri. Instagramiin laatamani videopätkä olikin vasta alkusoittoa sille myräkälle. Myöhemmin iltapäivällä saatiin pelätä jo kattopeltien puolesta. Oli hurja näky kun vanha pihakeinu (ei lasten kiikku) lensi nurin ja pari lautaa meni pirstaleiksi. Samaan aikaan tien vierestä räsähti puu poikki ja mätkähti maahan. Myöskään pelloilla ei säästytty ilman reunoilta kaatuneita puita. 


Pikkuneidin iltapäiväunien aikaan sytyttelin kynttilöitä palamaan, otin viltin kainaloon ja mummulta saamani kukkaopuksen luettavaksi. Lempituoksukynttilän palaessa oli ihana uppottua pioneiden ja muiden kauniiden kukkasten maailmaan. Tuuli vinkui nurkissa ja vedin villasukat tiukemmin jalkaan. Kummasti vaan sisälläkin ilma viilenee näillä ilmoilla.


Illalla tuuli alkoi hieman asettua ja lähdimme neidin kanssa ulos seuraamaan tilan töitä. Onneksemme juuri ennen iltasaunaa sähköt palasivat ja saimme vedet lämpiämään. Lämmin suihku teki terää. Elämän pieniä iloja!

Oliko teillä päin kova myräkkä lauantaina?

14 kommenttia:

 1. Voi näitä tunnelmia <3 ihan mielettömän kauniita <3

  Täällä satoi ja paistoi eilen vuorotellen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Pieni tunnelmointi on arjen tiimellyksessä paikallaan aika ajoin :)

   Poista
 2. Kyllä, täällä Kokkolan seudulla oli myös kova myräkkä. Meillä pysyi onneksi sähköt, vaikka yleensä ne menee joka myräkässä. Pahimmilaan ollaan oltu 2 vrk ilman.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Kaksi vuorokautta on jo pitkä aika kun ajattelee jääkappia ja pakastinta :(

   Poista
 3. Meillä selvittiin onneksi tunnin sähkökatkolla, ja kylällä näytti muutama puu kaatuneen. Keinu teki voltit, mutta onneksi saatiin vielä korjattua :-) Kyllä sitä on nöyrä noiden luonnonvoimien edessä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sielläkin on ollut sitten melkoinen puhuri. Meilläkin keinu saadan korjattua kun pari lautaa vaihdetaan ehjäksi :)

   Poista
 4. Onpas teillä myrsky tehnyt tuhojaan! Täällä on aurinko paistanut, mutta tuullut kylmästi. Uudenkaupungin Minifarmi ja kukkamessuilla meinasi kertakaikkiaan paleltua, mutta mukavia kukantaimia lähti matkaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullakin on suunnitelmissa lähteä kukkaostoksille tässä lähiviikkoina :) Pitäisi ensimmäistä kertaa käydä kurkkaamassa paikallisessa taimitarhassa valikoimaa.

   Poista
 5. Oi, mikä myrsky teillä on ollut. Meillä tuuli aika kovaa mutta ei läheskään yhtä voimakkaasti kun teillä. Ihania ja tunnelmallisia kuvia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Välillä tunnelmointi on paikallaan. Tammikuussa olen varmaan viimeksi kynttilöitä poltellut!

   Poista
 6. Ihana tunnelma! Myrsky oli kyllä melkoinen. Meidän paikallisesta Halpa-Hallistahan se katto tosiaan lähti rullautumaan. Hirvitti ajella motaria pitkin, kun tie oli märkä, sanoi niin ettei kunnolla eteensä nähny ja tuuli heilutti autoa. Kotipihasta oli yksi iso oksa katkennut, mutta ei onneksi tippunut minkään päälle. Ei tarviis ihan heti samanlaista myrskyä tulla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oli aika hurjan kuuloinen se Halpa-Hallin katto. Niin uusi rakennuskin vielä. Ei tosiaan kaivata uutta myrkskyä. Täälläkin joutui yhden rakennuksen katolle laittamaan painoa kun näytti, että pellit lähtee lentoon.

   Poista
 7. Tosi hurja myrsky myös täällä, se jopa vähän hajotti meidän paviljonkia tuolla pihalla! Tänään satelee pikkuisen, mutta toivottavasti kesän helteet jo kohta alkavat :) Ihania kuvia sinulla jälleen <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho. Sielläkin on sitten saanut tuhoja aikaan. Kiitos Susanna <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)