10. huhtikuuta 2015

SE TAVALLINEN ARKI


Miksi arki kuulostaa sanana tylsältä, kun juuri se arki on loppujen lopuksi parasta elämässä? Aika moni on on blogeissaan tuumannut, että oikeastaan pääsiäisen jälkeen oli kiva palata arkeen. Ja niinhän se on :) Minulla se tavallinen arki näyttää aika monesti tältä.

Pikkuneidin leikkejä ja naurua. Toki välillä myös niitä pyykkikasoja ja kuraisia tassunjälkiä lattialla (ja uudella sohvalla!). Tuntuu, että nyt alkaa olla omat energiavarastot kohdillaan ja silloin se arkikin maistuu paljon paremmalta. Liekkö vaikutusta sillä, että olen parantanut omaa ruokavaliota lisäämällä kasviksien osuutta. Vai onko se kenties juoksuharrastuksen elvyttämisen ansiota. Vai onko se tämä uusi blogiharrastus, joka toimii tämän äidin "omana aikana". Vai kenties ensimmäistä kertaa vuoteen nukutut katkeamattomat yöunet kello 24.00-06.00 välillä. En tiedä. Ehkä kaiken summa. Raskaus ja vauvavuosi ovat kyllä olleet ihmeellistä ja antoisaa aikaa :) 

Töihinkin olisi kovasti intoa palata, mutta pikkuneiti 9kk tarvitsee minua enemmän nyt. Hoitovapaa ei kuitenkaan estä osallistumasta ajatuksen ja ideoinnin tasolla :D On tässä ehditty jo monet "työmaakokoukset" pitää, on käyty koneita katselemassa ja navettaesittelyissä ihmettelmässä. Tällä viikolla ollaan vieläpä oltu naperon kanssa monena päivänä katsomassa tilan töitä ja se linja varmasti jatkuu tästä lähtien. 

Mitä teidän kevääseen kuuluu? Onko kevät tuonut teille muille lisää virtaa?16 kommenttia:

 1. Tänään oli aivan ihana tunne kun energiaa riitti. Aamupäivästä heti tunnin vaunulenkille tytön kanssa jonka jälkeen tyttöä syöttömään ja hänet äkkiä päikkäreille niin sain omaa aikaa tunnin verran. Pääsin siis siivoomaan, ai että miten tykkäsinkään tästä päivästä. Päivän kruunasi vielä kahvittelu äitini kanssa. Nämä on just niitä arjen pieniä iloja joista täytyy osata nauttia. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa ihanalta päivältä! :) Nimenomaan. Arkea on kuitenkin suurin osa elämästä :)

   Poista
 2. Oi mikä ihana suloisuus! <3 Kyllä tuollaiseen hymyyn sulaa! :-)

  Itsellä on ollut ihmeen väsynyt talvi, vaikka yleensä sellainen ei itseeni koske. Mutta eiköhän tästä nyt kevään mittaan taas palaa voimat ennalleen :-)

  Aurinkoista viikonloppua! :-) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jo pelkkä pikkuneidin hersyvä nauru ja hymy saa kyllä itsellekin hyvän mielen :)
   Voimia kevääseen! Jospa jatkuvasti lisääntyvä auringonpaiste toisi hiljalleen lisää virtaa :)
   Kiitos <3

   Poista
 3. Voi kun tuo tyttö on kasvanut :) Ihana <3 Pitää kyllä piakkoin päästä vierailulle sinnepäin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kovasti odotetaan vierailulle sinua :) Ilmoitteleppa sitten niin täytyy leipoa jotain :D

   Poista
 4. Voi että kun toinen on niin suloinen <3 Arki on ihanaa ja itse ainakin tykkään kun on selvät rutiinit ja jonkinlainen käsitys päivän kulusta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rutiinit ovat kyllä ehdottomia loppujen lopuksi :) Itse en kyllä saa paljon mitään aikaan ilman rutiineja. Varsinkin näin vauvan kanssa lomillakin on oltava joku päiväjärjestys.

   Poista
 5. Niin suloinen pikkuneiti siellä <3 :-) Kyllähän se arki loppupeleissä on parasta, ja aurinko antaa voimaa! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta :) Arki ja hetkessä eläminen on mukavaa.

   Poista
 6. Ihana ja niin suloinen <3 Juuri näin on että se tavallinen arki on kaikista parhain. Itse koen että nyt auringon ja valon lisääntymisen myötä on taas enemmän energiaa.
  Aurinkoista lauantaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmasti itsellänikin tuo jatkuvasti lisääntyvä auringinpaiste tuo energiaa entistä enemmän. Kummasti jaksaa enemmän :)
   Kiitos <3

   Poista
 7. Kyllähän se liikunta antaa tosi paljon energiaa päiviin! Mutta myös valon lisääntyminen ja varmasti ruokavaliollakin on iso osuus :) Samoin täällä on nyt energiavarastot kohillaan, on se niin mukavaa kun jaksaa touhuta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liikunta on kyllä ehdotonta. Se tuo niin paljon hyvää oloa! Hienoa, että sielläkin on energiat kohdillaan! Ihanaa puuhailla kun jaksaa :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)