20. huhtikuuta 2015

PALUU ARKEEN

Vapaalla olo. Siihen on uppouduttu tällä kertaa täysin. Viikonlopun vietto on harvinaista herkkua ja tällä kertaa sitä vietettiin pitkän kaavan mukaan kun vapaalle vaihdettiin jo torstaina. Perjantaina kävimme kiertämässä Oulun Rakentajamessuilla ja mukaan tarttui kasa esitteitä. Pikkuneidin mielestä kohokohta oli selvästi ilmapallon saaminen.


On tässä ehditty mökkeillä ja pilkkiäkin. Saaliiksi tuli kasa ahvenia, joita eilen isäntä paisteli syötäväksi. Olipa herkkua! Taisin juuri innostua pilkkimisestä asteen verran enemmän :) Pihahommia saatiin eteenpäin hankkimalla tarvikkeita, mutta siitä lisää myöhemmin. Neljässä päivässä ehtii muuten ihmeen paljon, eikä kiireestä silti ollut tietoakaan. Kotikonnuillakin ehdittiin pyörähtää kyläilemässä.

Näinpä siis blogiin tuli muutaman päivän suunnittelematon tauko. Läppärin ääreen ei ehtinyt kertaakaan. Seuraavan kerran lomaillaan heinäkuussa, joten ehtiihän tässä bloggailla taas ahkerammin :) Kuvituksena tällä kertaa instagramiin loman aikana päätyneet kännykkäotokset.

Toivottavasti teillä on ollut mukava viikonloppu!
Aurinkoista uutta viikkoa!

8 kommenttia:

 1. Ihania kuulumisia! :-) Mukavaa kun pääsitte lomailemaan! :-)

  Tuota huivia jo niin instassa ihailin, se on niin upea! :-)

  Aurinkoista viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo huivi on itseasiassa ollut tarkoitus kuvata tänne ihan omassa kaulassa, mutta se on vaan jäänyt ja jäänyt. Aivan ihastunut olen tuohon väriin!
   Kiitos <3

   Poista
 2. Kuulostaa tosiaan ihanalta! Kyllä se loma tekee hyvää ja silloin useinkaan ei kerkeä blogin ääreen, kun on niin paljon touhua :) Ihanaa viikkoa täältäkin ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Loma tekee hyvää ja blogiinkin tulee uutta pontta kun pitää välillä muutaman päivän väliä.

   Poista
 3. Loma tekee aina välillä hyvää :) Ois ollut kiva nähdä sinua kun liikuitte täälläpäin, ehkä seuraavalla kerralla sitten :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin tekee :) Päätettiin viime tipassa päivien ohjelmat, joten ei tiedetty itsekkään missä ollaan milloinkin :D Tosiaan olisi joskus mukava nähdä!

   Poista
 4. Irtiotto blogista on varmasti ajoittain paikallaan. Ja muutenkin pieni loma tai pidempikin loma tekee aina hyvää. Antaa virtaa ja jaksaa paremmin :)
  Oikein ihanaa uutta viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se paikallaan aina välillä, vaikka tämä homma mukavaa onkin. Pienen hengähdyksen jälkeen on taas paljon uutta pontta palata bloggailun maailmaan.
   Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentista! :)