20. huhtikuuta 2015

KYMMENEN KUUKAUTTA
"Mistä on pienet tytöt tehty?

Sokerista, kukkasista, inkivääristä, kanelista.

Niistä on pienet tytöt tehty."


Aika kiitää. Ei tule varmaan kenellekään yllätyksenä. Pikkuneiti täytti sunnuntaina kymmenen kuukautta ja äidillä alkaa hiljalleen ajatukset siirtyä 1-vuotissynttäreihin. Mekko on jo hankittu. Samalla tuli tilattua näitä muitakin Pomp de Lux vaatteita kesäksi. Koko 80 on vielä iso, mutta ainahan hihat voi kääräistä :) Meneepähän varmaan vielä syksynkin.

Tavoitteena on ollut ottaa joka kuukausi kuvat neidistä sinä päivänä kun tulee seuraava kuukausi täyteen. No, eihän se ihan niin ole mennyt. Kuvia on kuitenkin kertynyt vino pino. Vauvakirjaakin on täytetty aina vähän jälkijunassa, mutta onpahan kuitenkin. Meidän pieni päivien paiste <3 Tänään käytiin ensimmäistä kertaa harjoittelemassa kävelyä ulkona. Kun astelu äidin käsiin tukien alkoi kyllästyttää, siirryttiin nopeammalle konttausvaiheelle. Voi kuinka paljon tutkittavaa (ja maistettavaa!) pihalta löytyy pienelle ihmiselle. 

Aurinkoa päiviinne!

16 kommenttia:

 1. Voi kuinka suloinen teidän neiti onkaan <3

  VastaaPoista
 2. Niin suloinen <3 ja ihanat vaatteet. Kannattaa nauttia joka hetkestä, kuten sanoit aika rientää niin nopeasti ja nuo pikkuiset kasvavat isoiksi aivan liian nopeasti <3 Aurinkoisia ja keväisiä päiviä sinne teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Aika rientää niin nopeasti. Vasta pieni syntyi ja kohta juhlitaan jo ekoja synttäreitä :) Kiitos <3

   Poista
 3. Awwww <3 suloinen :) ihana pieni neito <3

  Onnea 10kk <3

  VastaaPoista
 4. Ihana tyttö teillä <3
  Saako udella mistä mahtaa olla tuo neidin aivan ihana panta? Tuollaisen haluan meidänkin tytölle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tottakai! Se on myös Pomp de luxen :) Mukana tuli kaksi rusettipantaa / huivia ja muita hiushärpäkkeitä, joita ei vielä tarvita. Hiuslenksuja ja pinnejä :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. <3 Niin hän on meidän pieni rinsessa :)

   Poista
 6. Onnea suloiselle pienelle prinsessalle <3 :-)

  VastaaPoista
 7. Teidän rinsessa on kaksi päivää nuorempi, kuin meidän.:) ihana, pieni pellavapää. ..vähän herkemmät kuvat, kun tän huushollin "justiinasta"..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ovat sitten hyvinkin saman ikäisiä :D Joo herkät kuvat, mutta osaa olla melkoinen pikku myy :D Tahtoa löytyy. Arvaapa pysyikö tuo rusetti kauan päässä. Siitä tulikin kiva leikki kun äiti laittoi pannan päähän ja neiti otti saman tein pois :D No ehkä isompana sitten pysyy tai ei.

   Poista

Kiitos kommentista! :)