11. huhtikuuta 2015

KULUNUTTA VANHAA IHANAA
Olipa mahtava tänään huomata, että viimein valo riittää kunnolla myös porrasaulassa valokuvaamiseen. Tietysti talvella valkoiseksi maalatut paneelit tekevät tilasta entistä valoisamman ja avaran. Olen pohdiskellut portaiden ja lattian lankkujen tulevaa väriä. Valkoinen on ilmeisesti pois suljettu vaihtoehto, joten ehkäpä aivan vaalea harmaa olisi kiva? Toisaalta kun näitä ihanasti kuluneita askelmia katsoo, ei raaskisi maalata ollenkaan. Viimeinen tikki tuli kuitenkin kun isäntä tuumasi lattian olevan vihreä :D Ja tiedättekö, nyt en saa sitä vihreää päästäni pois millään. Ennen vaalean rusehtavalta näyttänyt lattia taittaa nyt salaperäisesti sammaleen sävyihin! Kumma juttu. 


Oli lattia vihertävä tai ei, tämä on yksi suosikkikohdistani meillä. Kuten aiemmin olen kertonut, portaat eivät juuri nyt johda minnekkään. Yläkerta on kylmänä ja odottaa uusia eristeitä. Onneksi alakerrasta kuitenkin löytyy kaksi makuuhuonetta ja toimistollekin on oma huoneensa. Huonepulassa ei siis eletä. 


Aurinkoista lauantaita!

Aivan mahtavasta kelistä saadaan täällä taas nauttia!


28 kommenttia:

 1. Upeat vanhat portaat ja ihanasti kuluneet. Pieni vivahde mintunvihreää mutta ei ollenkaan paha. Itse en raaskisi maalata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä kuluneissa kohdissa on tosiaan oma hohtonsa, mutta toisaalta niitä on vain näissä parissa askelmassa :)

   Poista
 2. Mitkä kuvat <3 <3 en raaskisi todellakaan maalata, aivan ihanat :)
  Viehättävät :)
  Aurinkoista lauantaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Onhan niissä oma hohtonsa :)

   Poista
 3. Todella ihanat portaat ! :) itse en kyllä raskisi todellakaan maalata. Arvostan tieten liiaksi vanhaa ja alkuperäistä. Siinä vain on aina niin eri rosoinen ihana tunnelma kuin uudessa maalissa. :D anna vaan olla sammalen värisenä. Täälläkin nautittu huikeista keleistä ja lähdettiinkin vaunulla yhden yön reissulle Oulujärven rannalle meidän lauttasaunalle. :D huikea viettää luonnossa tällaisia päiviä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä väri ei ole alkuperäinen, vaan muistaakseni 90-luvulla viimeksi maalattu. Toki juuri nämä kuluneet askelmat ovat viehättävät <3
   Kuulostaa ihanalta reissulta! Täälläkin on ulkoiltu paljon :)

   Poista
 4. Ihanat vanhat portaat ja kauniisti olet saanut taas tunnelman taltioitua kuviin <3

  VastaaPoista
 5. Kauniit portaat! Älä maalaa... :) Tuo sävy on sopivan rosoinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämäpä väri keräsi yllättävää kannatusta :D Itsekin pidän portaista paljon <3

   Poista
 6. Niin kauniit portaat etten raaskisi maalata, täälläkin niin tykätään vanhasta. Toisaalta on niin mielipidejuttu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhasta pidän itsekin, mutta toisaalta meillä sitä riittää muutenkin. Ja eihän vanha portaikko katoa minnekkään, vaikka sen maalaisi :) Mutta katsotaan katsotaan. Toistaiseksi saavat olla näin.

   Poista
 7. Aivan mielettömän ihana päivä oli <3 <3 Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 8. Neiget/ruskehtavat nuo portaat ovat :) ihanan kuluneet <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin olin kuvitellut :D Portaissa on kyllä nättiä kulumaa. Lattiassa ei niinkään.

   Poista
 9. Niin kauniit portaat! En kyllä maalaisi <3 Ja minulle ne näyttävät vaaleanruskeilta enemmänkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi mikä helpotus kuulla, että ovat vaaleanruskeat muidenkin mielestä :D Ehkä aavistuksen kellertävä valo porrasaulassa on saanut sen näyttämään vihertävältä pimeällä... Mene ja tiedä.

   Poista
 10. Ihania kuvia ja ihana raikas blogi sinulla ja vielä mallina pieni suloinen neitokainen. Aurinko on niin tervetullut apuri kuvaukseen ja nyt tuntuu, että pitää hosua kuvien ottamisen suhteen, jos sitä valoa ei taas huomenna olekaan:D On tämä blogihomma välillä hassua tai no kuvaaminen näin amatöörinä, kun ei niitä kaikkia kikkoja osaa!
  Klikkauduin jäseneksi ja nyt toivotan sinut vastavierailulle blogiini Kristallikimaraan: http://kristallikimara.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos paljon ja lämpimästi tervetuloa lukemaan!
   Kyllä kuvaus on helpottunut paljon valon lisäännyttyä. Pidän eniten luonnon valon hyödyntämisestä kuvissa :) Eipä niistä järjestelmäkameran manuaaliasetuksistakaan ole paljon apua, jos on riittävän hämärää. Kyllä se valon puute syö kuvia. Tietysti jalusta helpottaa asiaa, mutta itse koen kuvaamisen hankalaksi sen kanssa.
   Täytyypäs tulla kurkkimaan :)

   Poista
 11. Ihanat portaat! Minäkään en hätäilis maalauksen kanssa, mutta toki teet niinku sinusta tuntuu :) Jos vähänkään arveluttaa niin ei kannata maalata, helppo on aina maalata mutta vaikeampi saada maali pois :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei niitä ole tarkoitus nyt maalata kun ei ehdi. Tässä onkin hyvästi ensi talveen asti aikaa pohtia tai jopa siihen asti, että yläkerta valmistuu :D Mutta hyvin todennäköisesti jotain maalia suditaan loppujen lopuksi.

   Poista
 12. Aivan upeat portaat <3 näin kuvien perusteella en itse myöskään raaskisi niitä maalata, niin ihana tuo kuluneisuus joka kertoo ajan kulusta, eikä tuollainen ajan patina hetkessä synny uudelleen :) Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Niinhän se on :) Katsellaan. Väri saattaa olla aavistuksen tummempi luonnossa.

   Poista
 13. On kyllä todella upeat vanhat portaat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä on tosiaan yksi lempipaikoistani meillä.

   Poista

Kiitos kommentista! :)