26. huhtikuuta 2015

KEVÄÄN ENSIMMÄISET

Viikonloppu on ollut hyvin ulkoilupainoitteinen. Aloitin eilen nimittäin haravoinnit. Vihdoin täälläkin on maa kuiva! Pikkuneiti on ollut milloin mukana katsomassa ja välillä rattaissa nukkumassa. Ulkona riittää pienelle ihmeteltävää. Aurinko on hellinyt meitä ja tänään on nautittu +10 asteesta!


Koska koko poppoo on ollut pihalla, kukin omissa hommissaan, päätettiin siirtää päiväkahvittelut ulos. Keitin ruoan jälkeen kahvit valmiiksi termariin ja laimensin pulloon viinimarjamehua.  Ei siis tarvinut katkaista askareita lähtemällä sisälle kahvinkeittoon. 


Voi kuinka hyvältä kahvi maistuukaan ulkoilmassa nautittuna! Pihaa rapsutellessa tulee myös jano, joten viime kesän punaherukoista keitetty mehu oli paikallaan. Kiva, että pikkuneidin isomummut ovat mehuja meillekin tuoneet. Osa on ihan meidän pihan marjoista vieläpä :)


Haravointi on vielä kovin kesken, mutta en ota stressiä homman valmistumisesta. Pikkuisen ehdoilla menen. Eiköhän tuo rapattava pinta-ala joskus lopu kun joka päivä käy haravan varressa heilumassa minkä ehtii :) Haasteita tuo kyllä lehtiroskan kiikuttaminen lantalaan, sillä se pitäisi tehdä naperon nukkuessa. Jostain kumman syystä ne päikkärit ovat sitten olleet 30 minuutin pikatirsoja :D Joka tapauksessa olen nauttinut nyt alkaneesta ulkoilmaelämästä täysin rinnoin! Tästä se lähtee.


Ihanaa sunnuntaita!

8 kommenttia:

 1. Ihanan keväiset kuvat ja mukavan kuuloinen viikonloppu teillä ollut. Täällä oli eilen hieno aurinkoinen päivä, tänään vesisadetta koko päivän, mutta kyllähän sitä sadettakin luonto tarvitsee vaikka itse kaipaisi enemmän aurinkoa :) Ihanaa sunnuntai-iltaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Täälläkin tänään sataa. Oli jo niin kuivaa, että on ihan tervetullut. Jospa huomenna taas aurinkoa <3

   Poista
 2. Ihanan keväisiä kuvia :)
  Meillä vain sataa ja on niin harmaata.
  Toivotaan että aurinko pian ilmaantuisi <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tänään on meidän vuoro viettää sadepäivää.

   Poista
 3. Ihan parhautta ♡ Kuulostaa niiin hyvältä, ja omatekoista mehua ei voita mikään! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mummunmehut ovat kyllä hyviä :) Pitäisi laittaa omakin mehumaija.

   Poista
 4. Mahtavaa :) nuo hetket ovat todella ihania kesässä ja nämä ensimmäiset ovat omaa luokkaansa <3

  Upeat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ovat <3 Ihanaa kun tännekin tuli kevät kunnolla!

   Poista

Kiitos kommentista! :)