15. maaliskuuta 2015

YLLÄTTÄVÄT KEVÄTVÄRIT
Vihdoin uskallan myöntää sen. Kevät on täällä! Aurinko paistaa päivisin upeasti ja nostaa lämpötilan plussan puolelle. Öisin kiristyy kirpsakka pakkanen. Hanget kimmeltävät kauniisti triplaten valon määrän. Linnut laulavat ja räystäiltä tippuu vesi. Pääsiäinen lähestyy ja olen suunnitellut rairuohon kylvämistä. Lisäksi aion hankkia värikkäitä kukkia koristamaan kotia. Sen kummempia koristeita meille ei varmaan tule. Katsotaan mitä sitten, jos pikkuneiti innostuu isompana askartelemaan.


Olen aikonut myös kylvää aivan näillä näppäimillä ensimmäiset yrtit! Tarvikkeet odottavat valmiina. Mukava päästä seuraamaan kasvua ja tietysti käyttämään omia yrttejä ruokiin. Ja ruoasta päästäänkin siihen, että olisi jo kovasti ajankohtaista miettiä pääsiäisen ruokalistaa. Me saamme silloin vieraita ja minusta on ihanaa laittaa jotain erityistä. Katsotaan mitä keksinkään ja jaan tietysti näpertelyt myös tänne.

Nämä kuvien tulppaanit ovat kyllä todella erikoinen värivalinta minulle, kuten myös tuo aiemmin nähty Pentikin koristetyyny. En ole ennen hankkinut tekstiilejä, joissa on vihreää. Tyyny on kuitenkin osoittautunut hyväksi valinnaksi. Se virkistää olohuonetta paljon! Puhdas oranssi on taasen totaalisen vieras väri minulle kaikilla osa-alueilla. Melkein jopa täysi "nou nou". Mutta, koska juuri tämä upea kimppu oli niin tuoreen ja laadukkaan näköinen, päätin napata sen matkaani. Ja tiedättekös, tämä on ollut todella piristävää vaihtelua!
Yllättävien kevätvärien joukkoon lasken myös eilen nähdyn sinisen maton. Värejä kerrakseen näin omassa kotonaan kirkkaita värejä vierastavalle sisustajalle. Pukeutuminen onkin sitten aivan oma lukunsa.

Virkistävää sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Kyllä on todella keväiset ilmat nyt, nautitaan! :-) Ja värit tuovat lisää energiaa, ihanat tulppaanit <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehdottomasti nautitaan täysin rinnoin :) Huomaa kyllä auringon ja värien vaikutuksen! Ehkä tässä uskaltaa jatkssakin rohkeammin irrotella kukkien kanssa :D

   Poista
 2. Oranssi nuissa tulppaaneissa on kyllä valloittavan sävyinen ♥ Pieninä ripauksina tuollaiset värit toimii hienosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävää kyllä, niin minustakin <3 Ennen tuli hankittua lähinnä valkoisia kukkia...

   Poista
 3. Ihanan värikästä ja tuo maljakko <3 se sopii tosi hyvin tulppaaneille. Aurinko ja värit piristävät tosi paljon ja tosiaan pääsiäinen on ihan kohta, just eilen mietin samaa :) Aurinkoista ja ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä aivan ihastunut tähän Tinen maljakkoon <3 Vielä upeampi käytössä mitä osasin odottaa.
   Ihanasti saa saa jo energiaa auringosta ja väreistä! Kyllä aurinkoa on odotettukin :)

   Poista
 4. Viehättävät kuvat <3

  Ja keväällä on mahtava nauttia väreistä kun muuten itsekin tykkään hillitystä :) rairuoho täytyykin laittaa kasvamaan :)

  Aurinkoista sunnuntaita <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Näyttää tosiaan siltä, että kevät on tuonut värit mukanaan :)

   Poista
 5. Ihaniaihania värejä ja kauniita kuvia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)