29. maaliskuuta 2015

TERVEISET
Loma on vietetty ja viikonloppukin on kohta kiitänyt ohi, tosin ei niin mukavissa merkeissä. Vatsatauti ei nimittäin ole mikään  kiva vieras. Se vei voimat kyllä niin totaalisesti, että tietokoneen ääreen ei ole kyennyt. Onneksi saatiin apuja pikkuneidin ja karvakavereiden hoitamiseen. Raju vaiva, mutta  o n n e k s i  parissa päivässä ohi! Huh! Nyt uutta intoa puhkuen on kiva palata blogin pariin :)


Kuvat ovat alkuviikon lomaltamme Kolilta. Instaan sainkin yhden kuvan jaettua mökkirannasta loman aikana. Ihana rauha ja luonto ympäröi meitä. Auringonlaskun aikaan saa jäältä upeita kuvia. Värit ovat aivan eri luokkaa kuin keskipäivällä. Pilkkisaalis jäi jälleen kerran kovin laihaksi, mutta pääsipä kokeilemaan. Samalla reissulla tuli rentouduttua Koli Relax Spa:ssa, joka oli hieman suolaisesta hinnastaan huolimatta ihana kokemus. Jalkakypy, saunat, poreamme, elämyssuihku ja ulkiopalju rentouttivat todella. Tämä äiti olikin sen tarpeessa!


Toivottavasti teillä on sujunut viikonloppu vähän mukavammissa merkeissä kuin meillä.

Mukavaa sunnuntaita!

10 kommenttia:

 1. Mukavaa että olet tullut takaisin :) ehdin jo kaivata päivityksiäsi :) Miten kurjaa tuo vatsatauti mutta onneksi ehditte viettämään ihanan loman ennen sitä ja että vatsatauti on nyt ohi. Paljon on vatsatautia vissiin nyt liikkeellä, itselläni oli myös jotain sellaista viime viikolla. Ihanaa sunnuntaita ja pääsiäisviikon alkua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa ihana kuulla, että juttuja on kaivattu :) Tauti oli sen verran raju, että veti kyllä kaikki voimat. Onneksi on ohi!
   Mukavaa pääsiäisviikkoa sinulle!

   Poista
 2. Täällä kanssa ehdittiin jo kaivata postauksia :) onneksi olette nyt kunnossa :) vatsatauti on niin kovin kamala.

  Aivan upeat kuvat <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla <3 Oli kyllä ihan kamala. En muista millon viimeksi olisi ollut. Veti kyllä totaalisen toimintakyvyttömäksi.
   Kiitos :)

   Poista
 3. Minäkin ihmettelin missä luuraat! :-D Mahatauti on kyllä viheliäinen, mutta onneksi nopeasti parantuva :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu posliinia halailin tiukasti pari päivää. Onneksi oli yhtä nopesti ohi kuin alkoikin!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos <3 Tuolla kyllä mieli lepäsi :)

   Poista
 5. Kauniita on maisemat! :) Kyllä se mahatauti on niin vihoviimeinen tauti.. Yök!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on kerrassaan yök. Huh! Onneksi ohi :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)