21. maaliskuuta 2015

SISUSTUSINSPIRAATIOTA


Kevät on tuonut tullessaan aivan uudenlaista puhtia kotimme sisustuksen suunnitteluun ja toteuttamiseen. Näitä Ikean tulevia uutuuksia selaillessa iski inspiraatio taas toden teolla. Tuntuu, että pitäisi päästä heti katsastamaan Haaparantaan uutuudet, kun ne huhtikuun ensimmäisenä päivänä tulevat myyntiin. 


Kuvissa on mielestäni ihana tunnelma. Erityisesti pidän tästä ruokailutilasta. Meillä on haaveiltu jo hyvän aikaa isommasta ruokapöydästä, sillä nykyinen pöytä tuntuu liian pieneltä. Myös valaisimet ruokailuryhmän ylle ovat hankkimatta. Ja voi kun saisi lankkulattian kaikkiin alakerrankin huoneisiin!


Olen myös innokas säilytysratkaisujen suunnittelija. Haaveenani on, että jokaiselle tavaralle on se järkevä oma paikkansa ja tavarat on lajiteltu kivasti laatikoihin. Kun kaappien ovia aukoo, olisi mukava kun edessä olisi silmää miellyttävä ja selkeä näkymä. Hieman kaappikaaosta on ilmassa nyt kun säilytystilaa tehtiin lisää ja järjestely on kesken.


Kuvat // photos:
IKEA
pressikuvatLeppoisaa lauantaita! 


Täällä pikkuneiti tekee uutta hammasta ja on ollut kuumeessa. Päivät kuluvat nyt pikkuista läheisyyden kaipuista potilasta hoivatessa ja muut värkkäilyt ovat jääneet vähemmälle. Toinen haluaa olla iholla koko ajan <3 Myös päiväunilla.


14 kommenttia:

 1. Ihania inspiksiä :) tuo ruokailutila kuva on kyllä kovasti mieleen <3

  Tsemppiä teille, toivottavasti helpottaa pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ruokailutila erityisesti osui ja upposi.
   Kiitos <3

   Poista
 2. Tuo pöytä on kyllä namu! :-) Voi pientä, toivotaan että pian puhkeaa niin helpottaa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on! Jospa tuota olisi pahin vaihe ohi :)

   Poista
 3. Tuo ruokapöytä on niin ihana!!!! Meillä haaveiltu lankkupöydästä niin tuo vois ajaa saman asian, täytyy miettiä ja katsoa sitten kun tulevat kauppoihin. Voi, toivottavasti pikkuisella kohta hammas puhkeaa ja olo helpottuu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kyllä ihana! Itseäni vain vähän tammi materiaalina mietityttää. En tiedä sopiiko meille kun tummaa puuta vähän löytyy.
   Nyt ainakin näyttää, että tympein vaihe olisi ohi :)

   Poista
 4. Oi miten jämpti järjestys tuossa alimmassa kuvassa , oispa makia :)

  VastaaPoista
 5. Ensimmäisen kerran kun näin tuosta pöydästä nämä mainoskuvat niin kieltämättä osu ja uppos :D Pitää heti huhtikuun alussa rynnätä hapikseen katsomaan tätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla, että itse pääsen vasta kesällä ikeaan... Mutta ihana se on!

   Poista
 6. Kaunis olisi tuo ruokapöytä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Niin upean näköinen <3 Voi kun saisinkin sovitettua sen meille :)

   Poista
 7. Ihanaihana ruokapöytä.. ♥ Ja tsemppiä sinne!

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)