8. helmikuuta 2015

Vauvan huoneen sisustus


Ihanan aurinkoista jo kolmatta päivää! Vauvan huone on alakerran huoneista minun suosikkini, sillä siellä on kaksi ikkunaa. Toinen etelään ja toinen länteen. Näin iltapäivällä huone kylpee valossa! Auringonpaiste saikin minut tarttumaan kameraan. Otin muutaman kuvan tästä huoneesta, jota ei ole vielä blogin puolella nähty.


Huoneen sisustus on kesken, kuten kaikkialla muuallakin. Olen etsinyt pitkään sinne sopivaa mattoa tuloksetta. Olisihan se mukava, että lapsella on matto jonka päälle levittää leikit. Siis myös omassa huoneessaan. Lattiat kun ovat aika kylmät.

Perjantaina löysin etsimäni ja laitoin sen pienen harkinnan jälkeen tilaukseen. Samalla ostoskoriin tuli klikattua muutakin tarpeellista meidän makuuhuoneeseen, josta kuvaa näkyy Makuuhuoneen muhkea petaus -postauksessa. Innolla odotan uutuuksia! Niistä lisää myöhemmin kun saapuvat joskus perille.

Me taidamme pikku-neidin ja karvakuonojen kanssa suunnata heti ruoan jälkeen ulos nauttimaan vielä päivän viimeisistä auringonsäteistä!

Ihanaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista! :)