7. helmikuuta 2015

Väriä sisustukseen leikkokukilla

Tulppaanit ja pajunkissat

Eilen kylillä käydessä tarttui mukaan pari nippua kukkia. Edellisen kimpun taisin hankkia kaksi viikkoa sitten. Ne neilikat porskuttavat edelleen. Mitä nyt muutaman kuihtuneen kukkasen olen nypännyt seasta pois. Ne kukat näkyvät hyvin Olohuoneen uusi ilme -postauksessa. Neilikka onkin yksi suosikeistani leikkokukkien valikoimassa, sillä se kestää pitkään ja miellyttää silmääni. Nyt olohuoneeseen pääsivät tulppaanit. Tämän vuoden toinen kimppu.

Tulppaanikimppu kannussa

Tulppaanit kuuluvat kevään odotteluun ehdottomasti. Ne tuovat ihanasti väriä sisustukseen. Tänään yhdistin kimppuun pajunoksia ja kuin kirsikkana kakun päällä, oksissa on pajunkissoja! Tähän kun vielä lisätään ulkona kimmeltävä aurinko, ei kevätfiilistä estä enää mikään :)

Pieni kukkakimppu maljakossa

Olen ottanut tavaksi kerätä katkenneet ja vähän nuupahtaneet kukkaset kimpuista suloiseen pieneen maljakkoon keittiöön. Tällä kertaa yhdistin jo olemassa olevat neilikat yhdeksi asetelmaksi muutaman tulppaanin ja pajunoksan kanssa. Nämä pienet leikkokukat piristävät keittön sisustusta uskomattoman paljon. Kukilla on suuri vaikutus mielestäni. Piristäväthän ne myös mieltä pimeän talven keskellä, kun ulkona kaikki on peittynyt lumipeitteen alle.

Tulppaanikimppu

Lopuksi haluan kiittää teitä kaikkia ihania, jotka olette jo nyt löytäneet tuoreen blogini pariin! Valokuvien ja juttujen jakaminen on mukavaa, kun niille löytyy katselijoita ja lukijoita. Ihanaa, että
olette jättäneet myös kommentteja. Niitä on ilo lukea ja mielelläni niitä lueskelen jatkossakin <3 Siispä kiitos ja tervetuloa kaikille lukijoille!

Mukavaa viikonlopun jatkoa!

4 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat ja kukat :) Tosi kiva tämä sinun blogisi, aina käyn lukemassa vaikka en aina ole kommentoinut. Olen myös nyt viime aikoina ostanut neilikoita kun ne kestävät niin kauan :) Ihanaa viikonlopun jatkoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kiva, että luet blogia! Neilikat ovat kyllä ihania ja kestäviä :)

   Poista
 2. Kaunis kimppu <3 leppoisaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentista! :)