4. helmikuuta 2015

Olohuoneen uusi ilmeVoi kuinka suuri muutos olohuoneessamme on tapahtunut. Värimaailma on nyt ihanan raikas. Aamulla ja aamupäivällä luonnonvalo valtaa koko huoneen. Ehdottomasti paras aika valokuvaukselle. Aurinkoa ei ole näkynyt pitkiin aikoihin, mutta eiköhän sekin aika taas koita. Kevättä kohti mennään!Tauluseinä on edelleen keskeneräinen. Hieman tyhjältä näyttää vielä, mutta se vaati kypsyttelyä ja harkintaa. Kellonkin kohtaloa olen miettinyt. Valaisin sentään on oikeassa paikassa :)Itse sohvan valintaan vaikuttivat seuraavat seikat: käytännöllisyys, mukavuus ja ulkonäkö. Väriksi valittiin vaaleanharmaa. Valkoista sohvaa en kestäisi lapsi ja koirataloudessa. Sen tiedän jo yhden valkoisen sohvan ja nojatuolin kokemuksella. Tässäkin päällinen on kuitenkin irrotettava ja konepestävä! Se oli yksi tärkeimmistä valintakriteereistä kankaalle. Siis värin lisäksi ;)


Mukavuudesta en tingi. Sohva tulee kuitenkin käyttöön eikä koristeeksi. Etenkin talvi-iltoina on ihana uppoutua lukemaan tai katselemaan omia suosikkisarjoja. Siinä pitää olla myös riittävästi tilaa, joten kulmasohva oli ehdoton. Olohuoneen nurkka on kuin tehty sille. Tällä hetkellä olen kyllä todella tyytyväinen valintaamme ja uskon sen olevan pitkäikäinen ja kestävä ratkaisu kodissamme. Meidän ensimmäinen yhdessä hankkima sohva <3 Tunnearvoakin siis löytyy :)


Mutta se siitä sohvasta. Vauva heräsi juuri torkkumasta sylistäni ja nyt lienee aika uppoutua hetkeksi leikkeihin ennen päiväkaffien keittoa. Ihanaa päivänjatkoa!


2 kommenttia:

  1. Hei, mistä tämä sohva on ostettu? Muistatko minkä niminen? Se on meinaa todella kaunis :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kulmasohvamme on Montreal S Iskusta. Tämän mallin valmiissa kangasvaihtoehdoissa ei silloin ainakaan ollut juuri tätä melko vaaleaa harmaata, joten valikoimme tähän täysin eri kankaan. Sohva on kyllä ollut ihana :)

      Poista

Kiitos kommentista! :)