2. helmikuuta 2015

KukkaloistoaLunta leijailee maahan lisää joka päivä. Kinokset alkavat olla jo puolen metrin korkuisia täällä meillä päin. Lumi on myös syy siihen, ettei sohva selvinnytkään matkaltaan tehtaalta kotiin asti. Ainakaan vielä tänään. Uusi toimitusaika on huomenna. Toiveita elätellään! Paikka ja tie sohvalle on tehty. Taas talossa vallitsee pieni kaaos, kun olohuoneesta on kannettu huonekaluja ja matto pois. Päivä on kulunut jälleen tavaroita siirrellen ja siivoillen. Mitä nyt vauvan hoidolta, leikitykseltä ja perään katsomiselta ehtii :) Pikkuapulainen on ollut vauhdissa!


Sohvan sijasta halusin laittaa esille nämä kukkakuvat eiliseltä. Näin upeasta amaryllisten kukinnasta täällä on saatu nauttia. Molemmat päättivät kasvattaa joulun jälkeen vielä uudet varret. Odotus palkittiin ja sain maljakkoon vielä kertaalleen näin näyttävän asetelman.Kukat ovat meillä aika olennainen osa sisustusta. Ne tuovat väriä, viihtyvyyttä ja kodikkuutta. Meiltä löytyy muutama viherkasvi, sekä orkidea vakiokalustosta ja silloin tällöin leikkokukat koristavat huushollia siellä sun täällä. Tiedän. Meille ei pitänyt viherkasveja tulla, mutta nyt niille muutamille on aikansa ja paikkansa.

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille! Uusi viikko täynnä uusia mahdollisuuksia :)

4 kommenttia:

 1. Todella upea amaryllis, ihana. Harmi ettei sohva saapunut tänään mutta toivotaan että keli on huomenna sen verran parempi että sohvaa pääsee perille asti. Täällä kanssa kovasti odotetaan lumiauraa, sen verran sohjoa joka paikassa että on haasteellista olla liikenteessä. Mukavaa maanantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan tosiaan niin. Olohuone on aika tyhjä nyt kun meidän väliaikainen sohvakalusto vietiin pois. Mukavaa maanantai-iltaa sinullekkin! :)

   Poista
 2. Kaunista :) pitääkin hankkia uusi kimppu kuihtuneiden tulppanien tilalle tänään..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minulla on samat suunnitelmat. Pitää vain toivoa, että kylältä löytyy hehkeitä kimppuja :)

   Poista

Kiitos kommentista! :)