20. helmikuuta 2015

HAAVEISSA KESÄ JA PUUTARHA

Päätin tässä joku aika sitten, että minusta tulee viherpeukalo. Minulla ei ole ollut aikaa, eikä mielenkiintoa minkään vihreän hoidolle opiskeluaikoina. Nyt mieleni kuitenkin halajaa ensimmäistä itse perustettua kukkapenkkia, pientä kasvimaata, omena ja kirsikkapuita.Marjapensaiden hoito on tuttua puuhaa ja viime keväänä ruohin erään vanhan penkin uuteen loistoon. Pionit ja liljat kukkivatkin kauniisti keittiön ikkunamme alla ja oman kädenjälki ilahdutti muuten melko raskaan, mutta iloisen kesän aikana.Olenkin hakenut pihainspiraatiota alan lehdistä ja siemenkuvastoista. Nyt on oikea aika suunnitella ja haaveilla, sillä näillä näkymin ensi kesänä piha on osittain myllättynä, eikä sinne kannata laittaa vielä yhtään mitään uutta. Jätevesijärjestelmän uusiminen on ensikesän "pieni pihaprojekti".Meillä loma vetelee viimeisiään ja huomenna alkaa arki. Maanantai olikin kuvauspäivä, sillä otin viiden päivän edestä räpsyjä :) Oikeastaan oli mukava kunnolla uppoutua valokuvaamiseen. Tänään on kotiinpaluupäivä. Tuvan lämmittämistä, ehkä saunomistakin. 

Lomaostoksia tuli tehtyä ja meille kotiutuu jotain keväistä! Huomenna palaillaan!
Mukavaa viikonloppua kaikille :)

6 kommenttia:

 1. Mukavia puutarhasuunnitelmia :-) Kyllähän puutarhailu on hauskaa ja terapeuttistakin puuhaa :-)
  Mukavaa viikonloppua Jenna! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna :)
   Todella se on terapeuttista hommaa. Mieli lepää kun saa pihalla hääräillä.

   Poista
 2. Puutarha hommat ovat ihania, vaikka taitoa ei juuri tässä peukaloissa ole :) silti ihana aina katsella ja haaveilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä aion laittaa nyt oman viherpeukaloni likoon :D Katsotaan saanko nyt ensin pysymään sisäkasvit hengissä. Keväällä täytyy siirtyä ulkohommiin taas. Niin ja siltikin pitää sisäkasvit hengissä :D

   Poista
 3. Kesällä pitäisi kyllä täälläkin keksiä kaikkea kivaa ulos puutarhaan... olen aika huono kaikissa kasveissa ja kukissa, mutta toivotaan että jotain saadaan aikaiseksi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pihahommat on mukavia joka tapauksessa. Noh.. sitten sen näkee saako pihalla mitään kukoistamaan vai ei :D

   Poista

Kiitos kommentista! :)